SELAA CASAN SISUSTUSBLOGEJA

Montasyytarakastaa

Monta Syytä Rakastaa on elämänmakuinen sisustus- ja lifestyleblogi. Kirjoittajana toimii sisustusalalla opiskeleva Nina, 4-vuotiaan pienen pojan sinkkuäiti, joka tunteiden pyörremyrskyn keskellä nauttii oman lapsuudenkotinsa sisustamisesta skandinaavisin ottein pastelliväreillä höystettynä. Nina rakastaa valokuvaamista ja pyrkii taltioimaan kuviinsa aitoja hetkiä ja tunteita. Tästä blogista löydät rehellistä sinkkuäidin arkea ja  inspiroivaa arjen kauneutta!

Omakotivalkoinen

Oma Koti Valkoinen -blogissa hääräilee helsinkiläinen Miia, joka asustaa ja sisustaa 80m2 kokoista kerrostalokolmiotaan japanilais-skandinaaviseen tyyliin. Suomen suosituimmaksi valitussa (Cision Finland 02/2017) sisustukseen painottuvassa blogissa suositaan valkoista väriä, rakastetaan bambua, inspiroidutaan pohjoismaisesta designista ja iloitaan arjen nerokkaista pikkuideoista. Minimalistista ja käytännöllistä arjen estetiikkaa, heräteostoksia, remontointia ja leppoisaa elämää - niistä on tämä blogi tehty! Uutta luettavaa vuoden jokaiselle päivälle!

Rauharentola

Tuusulassa vehreällä pientaloalueella sijaitseva Rauharentola on kerroksellinen skandinaavinen koti, jota asustaa freelancer sisällöntuottaja Satu, yhdessä aviomiehensä ja 4 lapsensa kanssa. Menossa mukana on myös marsusiskokset Onneli ja Anneli sekä suloinen labradoodle Muusa, jotka saavat osansa perheen äidin sisustus- ja diy-projekteista. Satu viettää paljon aikaa yhdessä perheensä kanssa, mutta rakastaa hiljaisia hetkiä ihan vaan omassa seurassaan. Vaikka koti onkin keskiössä Sadun elämässä, on välillä mukava päästä vähän tuulettumaan. Sadun kirjoittamalla Rauharentola-blogilla on takanaan  neljävuotinen historia, johon on mahtunut monta mielenkiintoista isoa ja pientä projektia. Satu toteutti mm. 2016 Kevätmessuilla kasvihuoneen stailausprojektin yhdessä 3 muun bloggaajan kanssa. Rauharentola on koti, jota sisustetaan ja remontoidaan isolla sydämellä kaikille perheenjäsenille sopivalla rennolla tyylillä, paljon itse tehden ja toteuttaen. Sadun persoonalliset ideat ja maanläheinen tyyli ovat innostavia ja helposti mukaansa tempaavia. Rauharentolan vakiintunut lukijakunta kasvaa tasaisesti. Tervetuloa kylään!

Suvisvilla

Tervetuloa matkalle Suvisvillaan! Blogia kirjoittaa kolmekymppinen Suvi, kahden tytön yrittäjä-äiti Helsingistä. Hän johtaa kahta kansainvälistä myyntiorganisaatiota vieden Zinzinon suoramyyntialan liiketoimintaa maailmalle. Suvin intohimoina on sisustaminen, asuntosijoittaminen ja matkustelu. Perhe reissaa ympäri maailmaa, joten sisustusjuttujen lisäksi löydät blogist kattavia matka- & lifestylepostauksia.

My Site

Vuorovaikutteinen sisustus- ja lifestylemedia – mielenkiintoisia sisustusideoita ja uutta luettavaa viikon jokaiselle päivälle

2forliving

2 For Living yhdistää kahden esteetikon sisustusfiiistelyt ja valokuvat yhdelle sivulle. Tervetuloa seuraamaan kahta eri elämää niin arjessa kuin juhlassa - pieniä hyviä hetkiä ja suuria suunnitelmia. Lämpimästi tervetuloa! Marjukka & Elisa

Checklistbyblond

Checklist -blogissa sisustetaan helsinkiläisen Heidin vaaleaa rivitalokotia avarasti ja hillitysti erilaisilla materiaaleilla ja kontrasteilla. Kodin jatkeena on pieni tanskalaishenkinen takapiha kesäkeittiöineen, kakkoskotina toimii kesämökki vehreällä tontilla. Perheessä rakastetaan matkustamista, juhlien järjestelyä, remontoimista, illanistujaisia ja leipomista. Blogiin päivittyykin laajasti sisustus -ja remonttijuttuja niin kotoa kuin mökiltä, herkullisia reseptejä ja kattauksia arkeen ja juhlaan, matkakertomuksia sekä terveyspainotteisia aiheita polveilevan tarinalliseen tyyliin.  

Mansikkapaikastavasemmalle

Mansikkapaikassa kirjoittelee Pia - kolmekymppinen sisustamiseen hurahtanut äiti. Täällä ei turhia murehdita vaan nautitaan elämän pienistä iloista!

Whiteandblack

White & black on sisustukseen painottuva blogi, joka on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2010. Maalla, luonnon keskellä sijaitsevassa omakotitalossa sisustetaan itse rakennettua kotia suurella sydämellä sekä kasvatetaan puutarhaa metsän läheisyyteen. Uutta ja vanhaa yhdistellen syntyy kodin persoonallinen sisustus, unohtamatta itse tehtyjä yksityiskohtia. Sisustukseen on tuotu lämpimiä, luonnonläheisiä sävyjä mustan ja valkoisen lisäksi. Diy-jutut ovat alusta asti olleet blogin punainen lanka.

Whiteandfresh

White & Fresh on arkea ja elämää taltioiva elämänmakuinen ja rento lifestyleblogi, jossa sisustetaan pientä helsinkiläiskaksiota. Kodin kokonaisilme on vaalea ja yksinkertainen sisältäen luonnollisia, kodikkaita ja jopa boheemejakin yksityiskohtia. Välillä haaveillaan ja välillä palataan taas maanpinnalle, sillä kotia sisustetaan pienellä budjetilla. Lifestyle-aiheet sisältävät kaikkea arjesta, elämästä ja mielenkiinnonkohteista ja löydätkin blogista juttuja muun muassa hyvinvoinnista, ihonhoidosta ja tapahtumista. Kiteytettynä siis teeskentelemätöntä ja aitoa juttua kodista ja muista elämän osa-alueista!

Kotoin

Kotoin on kodikkaan kodin blogi, jossa asustaa minun lisäkseni aviomieheni, lapsemme Lumi ja ”vauva” sekä kissamme Nemo. Kotiäitinä kierrän lapset kainalossa kirpputoreja. Kotia sisustetaan pääasiassa kirpputorilöydöin, mikä tekee sisustamisesta entistäkin mielenkiintoisempaa. Kodista ei tule valmista varmasti koskaan. Kirjoitan myös paljon minun ja lasten arjesta, johon kuuluvat niin surut kuin ilotkin, mutta myös lastenvaatehullun ihastukset. Pysy mukana, jos sinua kiinnostavat sisustus, lapsiperheen arki tai muoti.

Sisustusuutiset

Sisustusuutiset – Tiedä tuoreimmat sisustustrendit ensimmäisenä!

CASA Blogit Joulukalenteri

CASA Blogit Joulukalenteri – Joka päivä uusi luukku