CASA Blogit Suomen suosituin sisustusmedia! 2019-12-13T08:36:43Z https://casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://casablogit.fi/wp-content/uploads/2017/06/cropped-Näyttökuva-2017-06-05-kello-21.52.19-32x32.png Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Joululahjat eskariin]]> http://4.1501060365 2019-12-13T08:36:43Z 2019-12-13T06:16:43Z Kuten pisimpään blogiani lukeneet tietävätkin, rakastan jouluisin aina tehdä jotain itse Eliksen opettajille ja hoitajille. Tänä vuonna tulee viides joulu, kun saan muistaa Eliksen hoitajia ja vaikka pyrinkin yleensä askartelemaan jotain yhdessä Eliksen kanssa, taitaa se kuitenkin mennä niin, että äiti askartelee. Toisaalta tykkään askarrella ja tänä vuonna innostuin tekemään joulukoristeiksi suloiset makramee-enkelit. Itse askartelujen […]

Artikkeli Joululahjat eskariin julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>

Kuten pisimpään blogiani lukeneet tietävätkin, rakastan jouluisin aina tehdä jotain itse Eliksen opettajille ja hoitajille. Tänä vuonna tulee viides joulu, kun saan muistaa Eliksen hoitajia ja vaikka pyrinkin yleensä askartelemaan jotain yhdessä Eliksen kanssa, taitaa se kuitenkin mennä niin, että äiti askartelee. Toisaalta tykkään askarrella ja tänä vuonna innostuin tekemään joulukoristeiksi suloiset makramee-enkelit.

Itse askartelujen lisäksi rakastan myös paketoimista ja joskus paketoinnin suunnittelu ja toteutus vie enemmän aikaa kun itse sisällön. Tällä kertaa paketointia varten hain askartelukaupasta ekokartongit taustalle ja valitettavan huonon käsialan omaavana printtasin niihin toimistolla hyvän joulun toivotukset. Jotta enkelit pysyvät paikoillaan sellofaanin sisällä, kiinnitin ne siivistä pienillä ompeleilla kartonkiin.

Alunperin oli tarkoitus jättää paketointi tähän pisteeseen, mutta sellofaaniin käärityt enkelit näyttivät kovin tylsiltä ja kipaisin vielä Sostrene Grenessä inspiroitumassa ja se onkin sellainen paikka missä todentotta inspiroituu. Hetken pyörittyäni kaupassa, osui silmiini kauniit kultaiset joulukuusen koristeiksi tarkoitetut enkelit ja paketointiosastolta siroa kangasnauhaa ja tiesin miten viimeistelen paketit.

Nyt vain eskarin joulujuhlia odotellessa, jotta päästään antamaan nämä paketit ja kiittämään kuluneesta syksystä.

Aikaisempien vuosien askartelut löytyy myös täältä blogistani ja niitä pääset kurkkaamaan alla olevista linkeistä:

– DIY makramee joulukoriste
– DIY pannualunen
– DIY miniatyyripipo joulukoriste
– DIY taikataikina joulukoriste

Artikkeli Joululahjat eskariin julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Satu / Rauharentola <![CDATA[Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi]]> http://9.1501240982 2019-12-12T18:41:04Z 2019-12-12T18:40:58Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Psst, tässä tulee Homeroomin joululahjavinkit ja sen lisäksi voit poimia postauksesta alekoodin lahjojen hankintaa varten. Tiesitkö, että Homeroomissa* on paljon muutakin kuin huonekaluja? Homeroom tarjoaa nimittäin kaikkea tekstiileistä ja sisustuksesta keittiökoneisiin ja valaistukseen. Tällä hetkellä löydät Homeroomin sivuilta inspiraatiota ja joululahjavinkkejä koko perheelle, esimerkiksi: “hänelle, jolla on jo kaikkea* “, “lapsille* “, […]

Artikkeli Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Psst, tässä tulee Homeroomin joululahjavinkit ja sen lisäksi voit poimia postauksesta alekoodin lahjojen hankintaa varten.

Homeroomin joululahjavinkit

Tiesitkö, että Homeroomissa* on paljon muutakin kuin huonekaluja? Homeroom tarjoaa nimittäin kaikkea tekstiileistä ja sisustuksesta keittiökoneisiin ja valaistukseen. Tällä hetkellä löydät Homeroomin sivuilta inspiraatiota ja joululahjavinkkejä koko perheelle, esimerkiksi: “hänelle, jolla on jo kaikkea* “, “lapsille* “, “ympäristöystävälliselle”, “lahjat alle 50EUR* ” ja “ruoka-harrastajalle” ja monille muille.

Leikkisyyttä sisustukseen tuo tämä Jace ruukku.

Ja nyt tulee se alennuskoodi, jonka voin tarjota lukijoilleni. Koodilla xmasgift saat -20% alennusta kaikista niistä tuotteista, jotka löydät joululahjavinkkien* joukosta. Tarjouksen voi käyttää kerran ja se on voimassa 20.12.2019 saakka.

Jokaisen leffailtoja kotona viettävän ihmisen unelma on varmasti oma popparikone. Tyylikäs retrodesign ja kompakti koko, sopii useimpiin kotehin.
Lastenhuoneen ihanuuden koristeeksi tai leikkeihin.

Homeroomin joululahjavinkit

Kurkkaa kaikki joululahjavinkit osoitteesta

www.homeroom.fi*

ja tee viimehetken lahjahankinnat pukinkonttiin.

Homeroomin joululahjavinkit

Virittäydy joulun tunnelmaan Rauharentolan joulupostausten myötä.

Postauksen kuvat: Homeroom.fi

Artikkeli Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Irina / White & Fresh <![CDATA[Tuomaan markkinat 2019]]> http://24.1501452877 2019-12-12T09:27:13Z 2019-12-12T05:29:04Z Jälleen Senaatintorilla virittäydytään joulutunnelmaan ja torin on vallannut Tuomaan markkinat 2019. Itse piipahdin markkinoilla toissapäivänä. Sattui oikein rapsakka sääkin ja olin iloinen, että olin varustautunut paksummalla pipolla ja talvirukkasilla. Lue myös: Tuomaan markkinat 2018 ja ostokset Tuomaan markkinat oli havaittavissa lähes välittömästi Senaatintorille saapuessa pienemmäksi kuin aiempina vuosina. Karuselli oli vaihtanut paikkaansa se onkin nyt […]

Artikkeli Tuomaan markkinat 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Jälleen Senaatintorilla virittäydytään joulutunnelmaan ja torin on vallannut Tuomaan markkinat 2019. Itse piipahdin markkinoilla toissapäivänä. Sattui oikein rapsakka sääkin ja olin iloinen, että olin varustautunut paksummalla pipolla ja talvirukkasilla.

Lue myös: Tuomaan markkinat 2018 ja ostokset

Tuomaan markkinat oli havaittavissa lähes välittömästi Senaatintorille saapuessa pienemmäksi kuin aiempina vuosina. Karuselli oli vaihtanut paikkaansa se onkin nyt heti paraatipaikalla melkein Aleksanterinkadun ja Unioninkadun kulmassa. Ruoan osuus tuntui itsestä alkuun ehkä jopa hieman isommalta kuin muiden tuotteiden, mutta tästä en nyt ihan varma ole. Glögiä ainakin löytyy yhdeltä sun toiselta kojulta.

Kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista kuitenkin aina löytyy eikä Tuomaan markkinat 2019 ollut lainkaan pettymys. Harmillisesti en voi tämänkertaisia ostoksiani paljastaa, sillä kaikki menivät lahjaksi. Tai no, hurjat kaksi ostosta. 😀 Lämpimikseni nautin markkinoilla kyllä juotavan suklaan, nam! Saatan tänään piipahtaa markkinoilla vielä uudestaan, mutta joulukuu on ollut kyllä jo niin hurja kuukausi ostosten suhteen, että en taida juuri mitään uskaltaa ostaa. Jouluisesta markkinatunnelmasta on kuitenkin kiva nautiskella.

Hieman erikoisempia joulukoristeita, tehty lasista

Aiotko sinä vierailla markkinoilla tänä vuonna? Jos aiot, onko suunnitelmissa ostaa jotain erityistä?

–> tuomaanmarkkinat.fi

Tuomaan markkinat 2019 / Helsinki Christmas Market

6.-22.12.2019 Senaatintori / Senate Square

Avoinna ti-pe 11-20, la-su 10-20 (maanantaina suljettu)

Artikkeli Tuomaan markkinat 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Ecoegg-pyykkimuna kokemuksia & ARVONTA!]]> http://6.1501453009 2019-12-11T21:10:04Z 2019-12-11T17:41:36Z Kaupallinen yhteistyö: Eko Eko Solutions Oy Nyt on mahtavia uutisia! Maailman mullistanut Ecoegg-pyykkimuna on rantautunut viimein Suomeen! Lue ja ihastu tähän mielenkiintoiseen innovaatioon ja osallistu postauksen lopussa arvontaan, jossa palkintona on täydellinen Ecoegg-tuotesetti! Ecoegg – Yksi tuote tekee kaiken! Ainutlaatuinen ja ekologinen Ecoegg-pyykinpesumetelmä puhdistaa pyykin tehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti kierrätettävän muovimunan sisällä pyörähtelevien mineraalipellettien voimin. […]

Artikkeli Ecoegg-pyykkimuna kokemuksia & ARVONTA! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Eko Eko Solutions Oy

Nyt on mahtavia uutisia! Maailman mullistanut Ecoegg-pyykkimuna on rantautunut viimein Suomeen! Lue ja ihastu tähän mielenkiintoiseen innovaatioon ja osallistu postauksen lopussa arvontaan, jossa palkintona on täydellinen Ecoegg-tuotesetti!

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg – Yksi tuote tekee kaiken!

Ainutlaatuinen ja ekologinen Ecoegg-pyykinpesumetelmä puhdistaa pyykin tehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti kierrätettävän muovimunan sisällä pyörähtelevien mineraalipellettien voimin. Ympäristöystävällinen ecoegg-pyykkimuna korvaa kokonaan perinteiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet puhdistaen ja raikastaen kaikki kodin tekstiilit hellävaraisesti. Mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa poistaen likaa vaatekuiduista samalla pehmentäen vaatteita muuttamalla niiden pH:ta.

Ympäristöystävällinen Ecoegg-pyykkimuna on hypo-allergeeninen – se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja sopii käytettäväksi myös herkkäihoisille vauvasta vaariin. Ecoegg sopii myös vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Ecoegg-pyykkimunan mineraalipelletit ovat ei-biologisia eivätkä sisällä petrokemikaaleja, fosfaatteja, valkaisuaineita, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia. 

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Sano hyvästit pesuainepakkauksille!

Ecoegg-pyykinpesumuna on suuri kehitysaskel ekologisempaan tulevaisuuteen vähentäen merkittävästi kotitalouksien muovi- ja pakkausjätteen määrää. Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa.

*Perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun / vko ja 18 pesukertaan / pesuainepullo

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg – 10 vuoden toimintatakuu!

Kiinnostuin Ecoegg-pyykkimunasta jo keväällä etsiessäni ideoita ja vinkkejä ekologisista siivousaineista. Olin todella innoissani kun kuulin että yhteistyökumppanini Eko Eko Solutions tuo tämän pyykinpesun mullistaneen keksinnön Suomeen ja nyt kun pesukertoja on takana useampia, olen täysin myyty ja vakuuttunut sen erinomaisuudesta!

Ecoegg-pyykkimunilla on 10 vuoden takuu ja pyykinpesumunaa voi käyttää aina vain uudestaan ja uudestaan… ja uudestaan. Yhdellä pelletti-täytöllä pesee 70 koneellista pyykkiä. Huoltovapaan Ecoegg-pesumunan annetaan kuivaa ilmavasti pesun jäljiltä ja muusta ei tarvitse murehtia kuin siitä että vaihdat noin 70 pesun välein uudet täyttöpakkauksena saatavat mineraalipelletit munan sisälle.

Ecoegg on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin “Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Detox-tehopuhdistus ennen käyttöönottoa

Ennen Ecoegg-pesumunaan siirtymistä suositellaan pesukoneelle tehopuhdistusta mineraalijäämien, saostumien, hajujen ja epäpuhtauksien poistamiseksi. Ecoegg Detox -tabletti puhdistaa pesukoneen tehokkaasti ja huomasin että jopa pesuainelokeroon kertyneet tummat pinttymät katosivat Detox-tablettipesun aikana. Koskaan aikaisemmin ei pesuainelokero ole puhdistunut pesuohjelman yhteydessä, vaan aina on pitänyt erikseen irroittaa lokerikko koneesta ja pestä se käsin hanan alla vanhalla hammasharjalla tai vanupuikolla hangaten. Nyt ei tarvinnut, mikä on aivan ennenkuulumatonta! 🙂

Ecoegg Detox -tabletti laitetaan suoraan rumpuun ja pesuohjelma asetetaan mahdollisimman korkeaksi (suositus 95°c). Rumpuun ei saa laittaa tehopuhdistuksen ajaksi mitään muuta. Lopputulos on häikäisevän hohtava, täysin hajuton ja puhdas pesukone. Ecoegg Detox -pakkaus sisältää 6kpl tehopesutabletteja ja suositellaan käytettäväksi kerran kuukaudessa, jotta pesukone on aina tiptop-kunnossa!

Lue lisää Ecoegg Detox -tableteista täältä: ➤ ekoekoshop.fi/ecoegg-detox

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Helppoa ja hauskaa pyykinpesua!

Ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C pesulämpötilassa kaikenmallisissa pesukoneissa sekä käsinpesun yhteydessä. Se sopii niin valko- kuin kirjopyykillekin, ja hellävaraisena se soveltuu myös herkille materiaaleille ja arempien vesipestävien tekstiilien pesuun.

Ecoegg ei jätä jälkeensä pesupähkinöistä tuttua mantelimaista tuoksua tai haituvaa, ja riittoisana se kestää moninkertaisesti pitempään säästäen luonnon lisäksi myös kukkaroa.

Ecoegg sopii erinomaisesti pyykin käsinpesuun: Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti.

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg Dryer Egg -kuivausmuna

Ekologisesta Ecoegg-tuoteperheestä löytyy myös pyykinkuivaukseen soveltuva Ecoegg Dryer Egg -kuivausmuna, joka tehostaa pyykin kuivumista jopa 28% ja jättää pyykin miellyttävän pehmeäksi ja raikkaaksi. Tätä taikatuotetta pääsin testaamaan myös ja erityisesti pyyhepyykissä huomasin eron aiempaan – kuivausmunaa käyttäessa vanhat ja kauhtuneet pyyhkeet olivat muhkeampia ja pehmeämpiä kuin normaalisti. Lisäksi niissä oli ihanan mieto Spring Blossom -tuoksu, joka miellyttää sekä minun että tytön herkkää nenää. ♥

Pakkaus sisältää 2kpl Ecoegg-kuivausmunia, jotka yhdessä kuohkeuttavat rummussa pyörivän pyykin ja siten myös nopeuttavat kuivumisaikaa. Kuivausmunia voi käyttää myös ilman munan keskelle asennettavia tuoksutikkuja, vaikutus on tismalleen sama ja vain tuoksu jää uupumaan.

Tutustu Ecoegg -kuivausmunaan täällä: ➤ ekoekoshop.fi/Ecoegg-kuivausmuna

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

3 väriä – 3 tuoksuvaihtoehtoa

Ecoegg pesu- ja kuivausmunista on saatavana kolme eri tuoksuvaihtoehtoa; väriltään vaaleanpunainen muna sisältää miedosti kukkakedolta tuoksuvia Spring Blossom -mineraalipellettejä, vaaleansininen puuvillaista Fresh Linen -pellettiä ja keltainen on hajusteeton. Jatkokäytön kannalta värillä ei ole väliä ja mineraalipellettien täyttöpakkaukset voidaan käyttää missä tahansa pesumunassa. Minulla käytössäni on suloinen vaaleanpunainen pyykkimuna ja tämän starttipakkauksen mukana tulleiden Spring Blossom -pelletien lisäksi pääsin tuoksuttelemaan myös Fresh Linen -täyttöpakkausta.

Tästä pukinkonttiin täydellinen lahja kaikille teille ja heille jotka vaativat pyykinpesuaineelta tehoa, hellävaraisuutta, myrkyttömyyttä, ympäristöystävällisyyttä, taloudellista säästöä ja eläinkokeettomuutta: ➤ ekoekoshop-fi/ecoegg

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Osallistu arvontaan & voita Ecoegg-tuotesetti!

Ecoegg on ehdottomasti vuoden mielenkiintoisin ja vaikuttavin tuoteuutuus, joka sopii myös joululahjaksi ekologisuudesta kiinnostuneille ja etenkin heille joilla on jo kaikkea! Nyt on aika laittaa jouluiloa eetteriin yhdessä Eko Eko Solutionsin kanssa arvomme teidän lukijoideni kesken täydellisen Ecoegg-tuotesetin, joka sisältää kaikki postauksessa esitellyt tuotteet: Ecoegg Detox -tehopuhdistuspakkauksen, vaaleanpunaisen Ecoegg Spring Blossom -pyykkimunan ja Ecoegg Dryer Egg Spring Blossom -kuivausmunan.

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi maanantaihin 16.12.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinto postitetaan voittajalle Eko Eko Solutionsin toimesta.

Lisätietoa Ecoegg-pyykinpesutuotteista ja muista luontoystävällisistä siivoustuotteista löydät täältä: ➤ ekoekoshop.fi

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Artikkeli Ecoegg-pyykkimuna kokemuksia & ARVONTA! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Uusi petauspatja]]> http://4.1501060360 2019-12-11T11:53:58Z 2019-12-11T11:53:55Z Ostimme miehen kanssa vajaa kaksi vuotta sitten uusi sänky, moottoroidut 90cm leveät sängyt ja siitä saakka yöuneni on ollut aivan kamalat. Sänky itsessään on oikein mainio, vaikka moottoriominaisuuksia ei juuri ollakaan käytetty. Yhdestä napinpainalluksesta huolimatta emme kumpikaan ole jaksanut säätää selkänojaa tai jalkatukea ylös telkkaria katsellessa tai töitä sängyssä tehdessä, puhumattakaan nukkuessa. Maksoimme siis vähän […]

Artikkeli Uusi petauspatja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>

Ostimme miehen kanssa vajaa kaksi vuotta sitten uusi sänky, moottoroidut 90cm leveät sängyt ja siitä saakka yöuneni on ollut aivan kamalat.

Sänky itsessään on oikein mainio, vaikka moottoriominaisuuksia ei juuri ollakaan käytetty. Yhdestä napinpainalluksesta huolimatta emme kumpikaan ole jaksanut säätää selkänojaa tai jalkatukea ylös telkkaria katsellessa tai töitä sängyssä tehdessä, puhumattakaan nukkuessa. Maksoimme siis vähän turhasta ominaisuudesta, mutta toki meillä oli vähän toisenlaiset odotukset kauppoja hieroessa.

Sänky itsessään on siis ihan loistava, eikä sen moottoriominaisuudet yöuniani ole pilannut. Se mikä on yöuniini vaikuttanut, niin herään jokaikinen aamu petauspatjojen välistä. Jo nukkumaan mennessä hivuttaudun niin lähelle miestäni, että joudun nukkumaan sänkyjen keskellä petauspatjojen välissä ja pikkuhiljaa yön kuluessa olen kaivautunut entistä syvemmälle petauspatjojen väliin. Joskus olen jopa herännyt toinen petauspatja ikäänkuin peittona, jalat ujuttautuneena sen alle.

Voitte varmaan kuvitella ettei ole kropalle mikään ihan miellyttävin nukkumatyyli. Niimpä päätin ostaa meille uuden 180cm leveän petauspatjan siitäkin huolimatta, että se vaikuttaa tietysti oleellisesti nyt moottoritoimintojen käyttöön, mutta kuten yllä kirjoitinkin, emme niitä juuri käytä muutenkaan.

Testasin sängynpäädyn nostamista uudella petauspatjalla ja jos molempia sänkyjä nostaa samaan aikaan, toimii tämä uudella leveälläkin petauspatjalla. Täytyy siis elää vain synkassa miehen kanssa sängyssäkin. 🙂

Ja ai että sitä tunnetta kun eilen heräsin petauspatjan päältä, en alta.

Sanottakoon vielä, että tämä sama ongelma on aina hotelleissakin, jos niissä on kaksi petauspatjaa. Jostain syystä se olen aina minä, joka nukkuu keskellä sänkyjä. Kuulostaako tämä tutulta teidän nukkumajärjestelyissä?

Artikkeli Uusi petauspatja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Mirror Line -lasiseinän asennus]]> http://6.1501452977 2019-12-09T13:43:39Z 2019-12-09T13:43:37Z Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy Lasiseinät ja lasiruudulliset tilanjakoratkaisut on totuttu näkemään tummilla moderneilla kehyksillä ja valkoinen ei kehysvärinä ole aivan tavanomainen valinta. Mirror Linen kanssa toteutimme meidän kotiin minimalistisen valkoisen lasiseinäkokonaisuuden mittatilaustyönä toiveideni mukaisesti ja nyt pääsette näkemään miten upea lopputulos on! ♥︎ Esteettömästi tyylikäs Valkoisen lasiseinän jokainen lasi on liikuteltavissa ja näin tilasta […]

Artikkeli Mirror Line -lasiseinän asennus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Lasiseinät ja lasiruudulliset tilanjakoratkaisut on totuttu näkemään tummilla moderneilla kehyksillä ja valkoinen ei kehysvärinä ole aivan tavanomainen valinta. Mirror Linen kanssa toteutimme meidän kotiin minimalistisen valkoisen lasiseinäkokonaisuuden mittatilaustyönä toiveideni mukaisesti ja nyt pääsette näkemään miten upea lopputulos on! ♥

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Esteettömästi tyylikäs

Valkoisen lasiseinän jokainen lasi on liikuteltavissa ja näin tilasta saatiin mahdollisimman monikäyttöinen. Huoneeseen kulku voidaan sovittaa käyttötarkoituksen ja kalusteasettelun mukaan joko keskelle seinää tai huoneen reunoille. Näin huonetta voidaan hyödyntää kaikenlaisissa käyttötarkoituksissa, kuten ruokailu- ja työtilana, oleskelu- ja TV-huoneena sekä makuuhuoneena.

Pienikokoinen huone avartui lasiseinän ansiosta ja tuntuu todella paljon suuremmalta kuin aiemmin umpinaisen seinän kanssa. Myös valoisuus tuplaantui ja nyt luonnovalo pääsee esteettömästi liikkumaan tilasta toiseen. Parhaimmat puolensa lasiseinä paljastaakin varmasti keväämmällä auringon alkaessa sulattamaan keväthankia – tätä siis odotellessa!

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Mirror Line – Kotimaista laatua

Mirror Line tarjoaa Suomen kattavimman malliston mittatilausratkaisuja, lasiseiniä, kaapistoja sekä liukuovia. Tänä vuonna 25-vuotiasta taivaltaan juhlistavan kotimaisen perheyrityksen toiminta on vahvasti ihmisläheistä ja ensiluokkaisen ammattitaitoista. Mirror Linella jokainen tilaustyö toteutetaan kuin itselle tehtäisiin – pienimmätkin yksityiskohdat hiotaan huippuunsa ja laatutaso kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Mirror Line pystyy toteuttamaan haastavimmatkin sisustusratkaisut ja -kokonaisuudet, ja heidän kauttaan myös minun unelmani valkoisesta lasiseinästä saatiin toteutettua.

Käy inspiroitumassa Mirror Linen blogissa monipuolisista lasiseinä-, liukuovi- ja säilytysratkaisuista: ➤ mirrorline.fi/blogi

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla

Mirror Linen tehdas sijaitsee Karijoella Etelä-Pohjanmaalla ja yli 200 jälleenmyyjän verkosto kattaa koko Suomen. Arvostan hyvin paljon heidän yrityksensä filosofiaa ja inhimillisyyttä – Mirror Linen syntytarina vuonna 1994 sai alunsa traagisesta tulipalosta, joka vei mukanaan yrittäjäperheen sikalan ja sen mukana myös elannon. Mirror Line rakentui pala palalta vanhan sikalan raunioille ja nousi tuhkista kuin feeniks lintu, palvellen tänä päivänä kymmeniä tuhansia suomalaisia. Tänä vuonna Mirror Line on laajentanut toimintansa myös Ruotsiin ja avannut vastikään showroomin Tukholman pohjoispuolelle Täbyyn.

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Yksinkertainen on kaunista

Idea lasiseinästä on pyörinyt mielessä jo pitkään ja hioutui lopulliseen minimalistiseen muotoonsa kesällä. Tältä pohjalta Mirror Linen ammattilaistiimi teki 3D-luonnoksen ja sehän meni kerralla maaliin kuin Teemu Pukin laukaisu konsanaan. 🙂 Lasiseinän asennuksesta vastannut JKS-Asennus Oy:n väki teki todella huolellista ja ripeää työtä ja alla olevalta videolta näet miten lasiseinähaaveeni muuntuu todeksi!

Tulossa tammikuussa!

Mirror Line oli minulle selkeä valinta, sillä tiesin että heidän kauttaan kaikki on mahdollista – myös harvinaisempi valkoinen kehysprofiili. Olin myös kuullut hyvää palautetta ystävältäni, jonka kotiin asennettiin Mirror Linen liukuovikaapisto ja -ovet viime vuonna. Olen todella iloinen saadessani tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja heti tammikuussa onkin luvassa teille jotain äärimmäisen hienoa ja upeaa tähän kumppanuuteen liittyen! ♥

Lue lisää Mirror Linen lasiseinän asennuksesta ja mahdollisuuksista ➤ mirrorline.fi/lasiseinat

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Artikkeli Mirror Line -lasiseinän asennus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Irina / White & Fresh <![CDATA[Luetut kirjat – marraskuu 2019]]> http://24.1501452863 2019-12-09T05:30:58Z 2019-12-09T05:30:58Z Marraskuussa luin yhdeksän kirjaa. Tosi moni kirja sai minulta Goodreadsissa hyvät arvostelut eli 4 tai 5 tähteä. Joko olin tässä kuussa höveliäämpi tai sitten vaan käsiin osui ihan tosissaan hyviä kirjoja. 😉 Max Manner, Jääkyynel (Stein Storesen, #4) Lapissa Suomun laskettelukeskuksen lähettyviltä löytyy sesonkityöhön tulleen nuoren naisen ruumis ja toinen nuori nainen on kateissa. KRP […]

Artikkeli Luetut kirjat – marraskuu 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Marraskuussa luin yhdeksän kirjaa. Tosi moni kirja sai minulta Goodreadsissa hyvät arvostelut eli 4 tai 5 tähteä. Joko olin tässä kuussa höveliäämpi tai sitten vaan käsiin osui ihan tosissaan hyviä kirjoja. 😉

Max Manner, Jääkyynel (Stein Storesen, #4)

Lapissa Suomun laskettelukeskuksen lähettyviltä löytyy sesonkityöhön tulleen nuoren naisen ruumis ja toinen nuori nainen on kateissa. KRP kiinnostuu tapauksesta ja haluaa lähettää tutkijansa eli maineikkaan Storesenin paikalle, mutta Steinia ei näy mailla halmeilla. Tilanteeseen löydetään kuitenkin ratkaisu ja mielenkiintoiset tapahtumat vievät lukijan Lapin talviseen maisemaan Suomulle.

Tarina imaisi mukaansa täydellisesti ja nyt harmittaa, että se on jo luettu! Stein on tosi hyvä dekkarihahmo ja kirjassa aiempia tarinoita suuremman roolin saanut Meeri Tarvainenkin on alun outouden jälkeen päässyt sydämeen.

Max Manner, Osiris (Stein Storesen, #5)

Stein saa tehtäväkseen toimia erään tähtitieteilijän turvamiehenä konferenssissa Maarianhaminassa. Tähtitieteilijä löytyy pian kuitenkin kuolleena hotellihuoneestaan ja kaikki muut paitsi Stein pitävät kuolemaa itsemurhana. Huolimatta todella heikosta terveydentilastaan Stein ryhtyy selvittämään tapausta omin päin ja kuten aina, kaikenlaista paljastuu. Mutta kestääkö Steinin terveys?

Itse tarina Osiriksessa ei ollut kovin mielenkiintoinen, mutta Stein ja Steinin touhut tekivät tästäkin oikein hyvän kokonaisuuden. Steinin tilanne oli ihan super jännittävä ja hieman saatoin älähtää, kun kirjan sivut loppuivat. Osiris on toistaiseksi viimeinen osa Stein Storesen -sarjaa, mutta koskaan ei kai tiedä, mitä kaikkea voi tapahtua. Hieman Stein-ikävää helpottaa kuitenkin Storytelissa ääni- ja e-kirjana heinäkuussa ilmestynyt Succubus, jossa Steinkin kuulema on mukana. Se sitten seuraavaksi!

Margaret Atwood, Testamentit

Testamentit on huikean suosion saaneen Orjattaresi-klassikon jatko-osa. Kirjan tarina ajoittuu viisitoista vuotta sen jälkeen, kun edellisen kirjan tarina päättyi. Tai ehkä pikemminkin siihen, missä TV-sarjassa ollaan juuri nyt. Pääosassa ovat frediläisen sijaan kolme eri naista, joiden elämät ovat nivoutuneet yhteen. Tarina antoi vastauksen moneen eri kysymykseen, mutta vielä jäi jotain pimentoon. Ehkä vastauksia saa TV-sarjasta tai kolmannesta kirjasta, jos sellaisen Atwood vielä kirjoittaa. Testamentit tuli ahmittua yhtä suurella ruokahalulla kuin Orjattaresi ja kyllähän tälle nyt viisi tähteä antoi vaikka tarinassa ei seurattukaan aiempaa päähenkilöä.

Sophie Hannah, Kolme neljästä (Uusi Hercule Poirot -mysteeri #3)

Maailman paras etsivä saa tuta tuntemattoman naisen kiukun, kun nainen kertoo saaneensa Poirotilta kirjeen, jossa naista syytetään Barnabas Pandyn murhasta. Nainen ei sanojensa mukaan ole miestä murhannut eikä edes tunne tätä. Ja poirot ei tunne myöskään saati ole kirjettä kirjoittanut. Kun vielä kolme muutakin henkilöä tulee Poirotin pakeille samasta syystä, alkaa etsivä oikeasti tutkia, mistä on kysymys.

Hercule Poirot -mysteerit ovat aina hyviä, mutta tämä oli ehdottomasti paras Sophie Hannahin kolmesta kirjoittamasta Agatha Christien jälkeisestä tarinasta.

Daniel Cole, Loppupeli (William Hawkes & Emily Baxter, #3)

Trilogian päätösosassa William “Wolf” Hawkes on palannut Lontooseen eläköityneen kollegansa Finlay Shawn kuoleman myötä. Kuolema on todettu itsemurhaksi, mutta Wolf ei sitä usko. Hän päätyy tutkimaan tapausta yhdessä Emily Baxterin ja Alex Edmundsin kanssa samalla odottaen omaa tulevaa vankeustuomiotaan.

Tämä viimeinen osa oli mielestäni paras kolmesta ja olisin mielellään lukenut putkeen koko kirjan, jos olisin vain pystynyt! Jotenkin koin ensimmäisen osan eli Räsynuken hieman sekavaksi, joskin hyväksi senkin. Toinen osa ja nyt tämä kolmas jotenkin nivoi mielessäni kaiken yhteen ja hahmot olivat tulleet tutuiksi paremmin, niin jotenkin tämä vain tuntui parhaimmalta. Toisessa osassa eli Marionetissa harmitti alkuun, kun Wolf ei ollut kuvioissa mukana, mutta tulipahan tutustutta paremmin Baxteriin. Nyt molemmat esiintyivät tässä viimeisessä osassa.

Marianne Power; Rikkaaksi, hoikaksi, naimisiin – Yhden naisen yritys selvittää, onko self help -oppaista apua elämänmuutokseen

Lontoolainen 36-vuotias journalisti Marianne Power kokee elämästään puuttuvan jotain. Hän saa vuosisadan idean ja päättää lukea vuoden aikana kaksitoista erilaista self help -kirjaa ja elää jokaisen kirjan neuvojen mukaan yhden kuukauden.

Aivan loistava kirja! Pidän joistain self help -oppaista ja -romaaneista ja oli tosi kiva lukea siitä, kuinka Marianne Power kävi kirjoja läpi ja millaisia vaikutuksia tällä projektilla oli omaan itseen. Pitkin kirjaa esiintyi myös tosi hyviä pointteja eli kevyttä self help -opastusta sai tästäkin. Hauska, mielenkiintoinen ja jopa hieman avartava lukukokemus!

Luin myös nämä kirjat:

Lue lisää lukemistani kirjoista Kirjat-kategorian alta

Jos tahdot seurata reaaliajassa, mitä kirjoja luen voit seurata minua Instagramissa tai goodreadissa tai vaikkapa molemmissa.

Artikkeli Luetut kirjat – marraskuu 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Vihreä valaistu joulukuusi]]> http://6.1501452970 2019-12-08T19:05:07Z 2019-12-08T19:05:04Z Joulupuu on rakennettu tämän viikon aikana meillä jo kolmesti sisustuskuvauksiin liittyen. Koristeet ovat vaihtuneet punaisen, kullan, valkoisen, mustan, hopeisen ja sinisen sävyissä ristiin rastiin perinnejoulun ja modernimman tyylin välillä. Punaiset koristeet jostakin syystä sykähdyttivät eniten, mutta silti päädyin riisutumpaan koristeluun eli valosarjaan ja muutamiin oksilta roikkuviin joulupalloihin. Olin suunnitellut ettei kuuseen tulisi tänä jouluna valosarjan […]

Artikkeli Vihreä valaistu joulukuusi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Joulupuu on rakennettu tämän viikon aikana meillä jo kolmesti sisustuskuvauksiin liittyen. Koristeet ovat vaihtuneet punaisen, kullan, valkoisen, mustan, hopeisen ja sinisen sävyissä ristiin rastiin perinnejoulun ja modernimman tyylin välillä. Punaiset koristeet jostakin syystä sykähdyttivät eniten, mutta silti päädyin riisutumpaan koristeluun eli valosarjaan ja muutamiin oksilta roikkuviin joulupalloihin.

Joulukuusi vihreä valkoiset koristeet Omakotivalkoinen
Joulukuusi vihreä valkoiset koristeet Omakotivalkoinen
Joulukuusi vihreä valkoiset koristeet Omakotivalkoinen

Olin suunnitellut ettei kuuseen tulisi tänä jouluna valosarjan lisäksi muita koristeita, mutta valkoiset pallot näyttivät niin kauniilta että pyörsin päätökseni. Täällä Helsingissä sataa parhaillaan vettä eikä lumesta ole tietoakaan, joten valkoiset pallot ovat hyvä lisä muistuttamaan siitä että joulukuuta elellään. 🙂

Huomenna on tulossa postaus makuuhuoneen lasiseinästä asennuksineen, joten olkaahan kuulolla! ♥Tunnelmallista 2. adventtisunnuntai-iltaa kaikille!

Artikkeli Vihreä valaistu joulukuusi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Satu / Rauharentola <![CDATA[DIY joulutähti]]> http://9.1501240972 2019-12-08T15:07:22Z 2019-12-08T15:05:35Z DIY joulutähti, se riisuttu versio tämän joulun somehitistä henkaritähdestä, joka nimensä mukaan on rakennettu joko muovisista tai metallisista henkareista. Tuo hittitähti on kuitenkin omaa makuuni aivan liian koristeellinen, kuten hyvin arvata saattaa. Tämä oma versio syntyi joulukukan korvaajaksi, viemisiksi/lahjaksi ystäväperheeseen pikkuruisiin jouluihin. Askartelu käy kädenkäänteessä, vain vähän kuumaliimaa ja sommittelua. Niin simppeliä se on. DIY […]

Artikkeli DIY joulutähti julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
DIY joulutähti, se riisuttu versio tämän joulun somehitistä henkaritähdestä, joka nimensä mukaan on rakennettu joko muovisista tai metallisista henkareista. Tuo hittitähti on kuitenkin omaa makuuni aivan liian koristeellinen, kuten hyvin arvata saattaa.

Tämä oma versio syntyi joulukukan korvaajaksi, viemisiksi/lahjaksi ystäväperheeseen pikkuruisiin jouluihin. Askartelu käy kädenkäänteessä, vain vähän kuumaliimaa ja sommittelua. Niin simppeliä se on.

DIY joulutähti

DIY joulutähti

Tämän tähden tekemiseen tarvitset:

  • puutikkuja pitkiä ja ohuita ns. kahvitikkuja
  • kuumaliimaa
  • havunoksa
  • puuhelmiä
  • kukkarautalankaa
DIY joulutähti kahvitikuista

Liimaa puutikuista kaksi viisisakaraista tähteä ja asettele ne kuvan mukaisella tavalla päällekäin ja liimaa ne kuumaliimalla yhteen. Kieputa ohuella kukkarautalangalla havunoksa keskelle tähteä ja laita rautalangan päihin vielä pienet puuhelmet. Voit halutessasi lisätä ripustuslangan ja vaikkapa vielä tuikkuvalotkin.

Tähden voi halutessaan ripustaa seinälle, ikkunaan tai vaikkapa oveen. Parasta tässä mallissa on se, että tikkuja ei tarvitse ryhtyä pilkkomaan vaan oman tähden voi rakentaa yhden kokoisista tikuista, joita saa askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä ja myös isompien markettien kertakäyttötavaroiden osastolta.

Tähtien lisäksi kahvitikuista saa muuten tehtyä ihan mahtavia ja persoonallisia rannekoruja, vaikkapa joululahjaksi. Poimi ohje mukaasi täältä. Ja vinkkaa ihmeessä, jos olet keksinyt näistä tikuista vielä jotain ihan muuta. Aika moni tikku vielä odottaa pääsevänsä muukaan johonkin askartelu projektiin.

Millainen on sinun näköinen joulutähti? Koristeellinen vai hiukan simppelimpi?

Lue myös herkulliset joulunajan askarteluohjeet kuten joulukorttiteline ja joulusukat.

Artikkeli DIY joulutähti julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Itsenäisyyspäivän tunnelmaa]]> http://6.1501452960 2019-12-06T16:02:59Z 2019-12-06T16:02:55Z Päivä vierähti työn merkeissä sisustuskuvausten parissa ja nyt on aika rauhoittua itsenäisyyspäivän viettoon kohta valmistuvan ruoan ja lämpimän glögin kera. Kuusi tuo tunnelmaa ja taustalla soi Jouluradion parhaat – joulumieli on valmiiksi viritelty! Ihanaa ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Artikkeli Itsenäisyyspäivän tunnelmaa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Päivä vierähti työn merkeissä sisustuskuvausten parissa ja nyt on aika rauhoittua itsenäisyyspäivän viettoon kohta valmistuvan ruoan ja lämpimän glögin kera. Kuusi tuo tunnelmaa ja taustalla soi Jouluradion parhaat – joulumieli on valmiiksi viritelty!

Sinivalkoinen joulukuusi itsenäisyyspäivä Omakotivalkoinen
Sinivalkoinen joulukuusi itsenäisyyspäivä Omakotivalkoinen

Ihanaa ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Artikkeli Itsenäisyyspäivän tunnelmaa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>