CASA Blogit Suomen suosituin sisustusmedia! 2020-01-26T19:14:02Z https://casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://casablogit.fi/wp-content/uploads/2017/06/cropped-Näyttökuva-2017-06-05-kello-21.52.19-32x32.png Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Iloinen oranssi – Energisoiva sisustus]]> http://6.1501453450 2020-01-26T19:14:02Z 2020-01-26T19:14:00Z Nyt tarvitaan sisustusterapiaa! Kaivelin arkistojen kätköistä muutaman kuvan iloisen oranssista tehosteväristä, jolla olen maustanut joskus sisustusta. Tammikuu on ollut niin synkkä, että nyt tarvitaan iloisuutta ja energisyyttä kaikissa muodoissa – huomenna kipaisen kaupassa katsomassa josko jotakin kivaa löytyisi kotia piristämään. 🙂 Iloista sunnuntai-iltaa kaikille!

Artikkeli Iloinen oranssi – Energisoiva sisustus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Nyt tarvitaan sisustusterapiaa! Kaivelin arkistojen kätköistä muutaman kuvan iloisen oranssista tehosteväristä, jolla olen maustanut joskus sisustusta. Tammikuu on ollut niin synkkä, että nyt tarvitaan iloisuutta ja energisyyttä kaikissa muodoissa – huomenna kipaisen kaupassa katsomassa josko jotakin kivaa löytyisi kotia piristämään. 🙂

Oranssi sisustus tulppaanit omakotivalkoinen
Oranssi sisustus tulppaanit omakotivalkoinen
Oranssi sisustus tulppaanit omakotivalkoinen
Oranssi sisustus tulppaanit omakotivalkoinen

Iloista sunnuntai-iltaa kaikille!

Artikkeli Iloinen oranssi – Energisoiva sisustus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Satu / Rauharentola <![CDATA[Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä]]> http://9.1501241000 2020-01-26T17:02:18Z 2020-01-26T17:02:14Z Kierrätyskeskus avasi eilen uuden kierrätyskaupan Vantaan Myyrmäessä. Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskus Isomyyriin toisessa kerroksessa. Myyrmäen kierrätyskaupan valikoimassa on muun muassa astioita, pientavaraa, vaatteita, kirjoja, elektroniikkaa ja askartelumateriaaleja, unohtamatta varsin kekseliäitä kestävän arjen vinkkejä ja ideoita. Tähänkin myymälään voit muiden myymälöiden ja tavaratalojen tapaan lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa. Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan, johon täytyy käydä pian […]

Artikkeli Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kierrätyskeskus avasi eilen uuden kierrätyskaupan Vantaan Myyrmäessä. Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskus Isomyyriin toisessa kerroksessa. Myyrmäen kierrätyskaupan valikoimassa on muun muassa astioita, pientavaraa, vaatteita, kirjoja, elektroniikkaa ja askartelumateriaaleja, unohtamatta varsin kekseliäitä kestävän arjen vinkkejä ja ideoita. Tähänkin myymälään voit muiden myymälöiden ja tavaratalojen tapaan lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa.

Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan, johon täytyy käydä pian tutustumassa

Itse en vielä tämän viikonlopun aikana ehtinyt tutustumaan tähän uuteen tulokkaaseen mutta yritän saada siellä vierailun mahtumaan kalenteriini mahdollisimman pian.

Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan
Kassatiski on varsin persoonallinen ja toteutettu kierrätystavaroita hyödyntäen.
Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan

Kestävän elämäntavan sisustusratkaisuja

Kierrätyskeskuksen myymälät on kestävän elämäntavan idean mukaisesti sisustettu ja somistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja niistä rakentaen. Kaunis esillepano kuuluu tietenkin myös kierrätystavaroille, parhaimmillaan innoittaen meitä jokaista luovaan ja ekologiseen sisustamiseen.

Vaikka et siis Kierrätyskeskuksesta aina sitä materiaa löytäisikään voit bongailla hauskoja ideoita kotiinvietäväksi.

Ehditkö sinä vierailla Myyrmäessä tänä viikonloppuna? Jos ehdit kerro ihmeessä miltä uusi Kierrätyskauppa vaikutti ja teitkö löytöjä?

LUE myös:
Löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta
Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen
Parhaat kierrätyslöytöni

Kuvat: Kierrätyskeskuksen uutiskirje

Artikkeli Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Kolme keskenmenoa vuodessa]]> http://10.1499972977 2020-01-26T08:54:40Z 2020-01-26T08:54:34Z ”Olen tosi pahoillani, sikiökaiku täällä näkyy, mutta kasvu on pysähtynyt, eikä sykettä enää löydy”. Nämä lääkärin sanat sain kuulla heti joulun jälkeen. Taas. Tämäkin vuosi alkoi näissä samoissa merkissä kuin edellinen. Ultran näyttöä katsellessa tuli ihan dejavu! Edellisen keskenmeno postauksen löydät täältä. Tätä blogipostausta olen kirjoittanut pitkään. Lauseen sieltä ja lauseen täältä. Se näkyy myös tämän […]

Artikkeli Kolme keskenmenoa vuodessa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
”Olen tosi pahoillani, sikiökaiku täällä näkyy, mutta kasvu on pysähtynyt, eikä sykettä enää löydy”.

Nämä lääkärin sanat sain kuulla heti joulun jälkeen. Taas. Tämäkin vuosi alkoi näissä samoissa merkissä kuin edellinen. Ultran näyttöä katsellessa tuli ihan dejavu! Edellisen keskenmeno postauksen löydät täältä.

Tätä blogipostausta olen kirjoittanut pitkään. Lauseen sieltä ja lauseen täältä. Se näkyy myös tämän postauksen jäsentelyssä, sillä ei ajatus ole se kirkkain. Jotenkin herkkä aihe, vaikka en itse koe asiasta kauheen herkkä olevani. Alkaa tulla vaan jo ärsyttävän tutuksi tämä tunne. Tunne mille en osaa antaa nimeä tai adjektiivia. 

keskenmeno_suvisvilla
Raskaana Los Angelesissa 12/2019

Tällä kertaa olimme viikolla 9. Palkintoa kesävauvasta ei ollut luvassa taaskaan. Tämä oli kolmas keskenmeno nyt putkeen. Ja kaikki nämä on käyty läpi vieläpä yhden vuoden aikana. Ollaan aika paljon jouduttu harjoittelemaan luopumista edellisenä vuonna. Tähän kun otetaan vielä Alessian isän kuolema, niin nyt alkais jo riittää. Voiskohan tämä vuosi olla saamisen vuosi? Paljon runsautta ja rakkautta, kaikille.

Kolmas, peräkkäinen keskenmeno tuntuu jotenkin epäreilulta ja kohtuuttomalta. Ja samaan aikaan ei tunnu yhtään miltään. Tällä kertaa mua ei edes itkettänyt. Ultrakuvaa katsoessa tuli vain sellainen fiilis, et ei kai taas. Ja eihän siinä mikään auta. Pakko vaan hyväksyä asia ja hoitaa se taas pois päiväjärjestyksestä. Unelmasta emme ole luopuneet, vaikkakin tällä hetkellä koko ajatus taas uudesta raskaudesta tuntuu melkoiselta suorittamiselta. Kroppa tässä on kovilla. Jatkuvat hormoniheittelyt ja gynekologiset toimenpiteet alkaa jo ärsyttää. Eikä tästä järkyttävästä alkupahoinvoinnista kerta toisensa jälkeen saa mitään nautintoa. Joka kerta joudun sietämään sitä useamman viikon ja turhaan! Kyyniseksi sitä ei halua ryhtyä, mutta kieltämättä jatkossa jos raskaustesti näyttää plussaa, niin se ei automaattisesti tarkoita vauvaa. 

raskaustesti_keskenmeno

keskenmeno_suvisvilla

Kolmen perättäisen keskenmenon jälkeen hyvä puoli on se, että nyt asiaa aletaan vihdoin selvittämään. Olemme jonossa hormoniklinikalle, missä meidät molemmat tutkitaan ja katsotaan jos jotain syytä keskenmenoille löytyisi. Kovasti tää mun raskaus olis joka kerta jatkumassa, vaikka itse alkio ei mukana pysykään. Ultra alkaa olla suorastaan pelottava paikka, sillä sieltä on nyt lähdetty useampaan kertaan ison pettymyksen kera.

Monet sanoo että keskenmenoissa se henkinen puoli on kamalin. Minäkin sen tunteen ymmärrän, mutta kyllä mun mielestä kamalinta on kuitenkin ollut tämä jatkuva raskauspahoinvointi. Siihen perään lääkkeelliset tyhjennykset ja paljon menetettyä verta. Ei oo ihme että viime vuonna on vähän väsyttänyt. Ferritiinit olis varmaan taas syytä kurkata. 

Lääkkeellinen tyhjennys ei viimeksi mennyt ihan nappiin, sillä Helsingissä ei tehdä minkäänlaisia jälkitarkastuskontrolleja. Kuulemma negatiivinen raskaustesti riittää. Puoli vuotta myöhemmin selvisi, että eihän se riittänyt! Edellisestä tyhjennyksessä ei kaikki tyhjentynytkään. Myöhemmin selvisi, ettemme olisi voineet tämän takia edes tulla raskaaksi. Monta kuukautta yritystä meni niin sanotusti hukkaan. Ja joo tiedän, puoli vuotta ei ole pitkä aika, jotkut yrittää vuosia. Mutta eipä me tästä enää nuorennuta. Minä täytän kesällä 35v. ja Jake 45v. Mun lapset on pian 9v. & 7v. joten jopa nuorimmainen on pian koululainen. Aloitamme ns. kierroksen alusta, joten ei tässä nyt kovin monia vuosia viitsisi turhaan odotella. Onneksi on toki kiva tapa jatkaa harjoituksia, mutta kyllähän tämä turhauttaa. Nyt kun asiaa pohdin, niin ehkä se on se päälimmäinen tunne. TURHAUTUMINEN.

Naistenklinikka 12/2019

Joka raskaudessa mulla on ollut hyvä tunne. Mitään ei ole ole ollut mielestäni pielessä, enkä ole osannut epäillä mitään keskenmenoon liittyvää. Missään raskaudessa en ole jaksanut stressata, sillä tiedän etten voi itse asiaan vaikuttaa. Stressistä ei ole mitään hyötyä, vaan päinvastoin. Jotenkin mietin, että voisko tässä nyt olla kyse jostakin ihan pienestä. Raskaudet kuitenkin alkaa. Onkohan mulla jotakin hormonia liian vähän tai liikaa? Onko ferritiinit liian matalat, voiko silläkin olla vaikutusta? Kaksi tervettä ja ihanaa lasta olen kuitenkin saanut. Ymmärrän toki, että mun parasta ennen -päiväys on jo mennyt, mutta tämän ikäisenä monethan vasta aloittaa lastenhankinnan. Kaikkea mahdollista sitä kyllä miettii ja käy päässään läpi. Kiva saada asiaan kohta apua, jos jotakin selviäis. Kolmen peräkkäisen keskenmenon kokee vain 1%. Aletaan olla jo harvinaisuus.

Tämän keskenmenon numero 3. kohdalla lääkkeellisestä  tyhjennyksestä on nyt tasan kuukausi (niitä tehtiin kaksi). Asia on edelleen kesken, kun ei kaikki tullut tälläkään kertaa ulos itsestään. Paljon joutuu kunnallisella puolella vaatimaan, että mitään näiden jälkiselvittelyiden suhteen tapahtuu. Pitää todella osata pitää puolensa! Ekalla kerralla en osannut, mutta nyt kokemuksen kautta olen oppinut. Päiväkirurgiseen toimenpiteeseen olen pian pääsemässä ja toivotaan että asia olisi sillä hoidettu. Josko sitten alkaisi vuosi 2020 puhtaalta pöydältä ja saisin oman kroppani takaisin. Raskaustesti näyttää edelleen erittäin kirkasta plussaa ja fiilikset on sen mukaiset. Ei huvita, ei kiinnosta, eikä jaksa. Työt sujuu hyvin, mutta liikkumisesta ja terveellisestä ruoasta ei ole tietoakaan. Ja just ne tekis super hyvää! Paljon saa tsempata että saa mielen pidettyä kaikesta huolimatta virkeänä ja elinvoimaisena. 

Toivottavasti saatais lähitulevaisuudessa se oikea haikara kylään! Sen jälkeen varmasti ymmärrämme mikä tarkoitus näillä luopumisilla on ollut.

Jos kamppailette samojen asioiden kanssa niin muhun saa olla esim. Instagramin kautta yhteydessä. Mielestäni näistä kannattaa puhua ja olla avoin, eikä pitää sisällään. Kovasti toivotan tsemppiä, voimaa ja valoa teidän haaveisiin <3

Suvi

Artikkeli Kolme keskenmenoa vuodessa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Irina / White & Fresh <![CDATA[Uusi sänky – Hyvästi yöt pelkällä patjalla!]]> http://24.1501453007 2020-01-25T12:45:14Z 2020-01-25T12:44:21Z Kerroin tuossa taannoin, että nukun pelkällä petauspatjalla. Se oli aikamoinen kokemus kyllä eikä sitten lopulta laisinkaan minun juttuni, mutta tulipahan kokeiltua. Nyt minulla on vihdoin uusi sänky. Lue myös: Luovuin sängystä – pelkällä patjalla nukkuminen Vanha sänkyni oli alun perin jenkkisänky, josta jo vuosi sitten olin poistanut selkäongelmien vuoksi pehmeämmän joustinpatjan. Sittemmin selkäongelmat alkoivat uudelleen […]

Artikkeli Uusi sänky – Hyvästi yöt pelkällä patjalla! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kerroin tuossa taannoin, että nukun pelkällä petauspatjalla. Se oli aikamoinen kokemus kyllä eikä sitten lopulta laisinkaan minun juttuni, mutta tulipahan kokeiltua. Nyt minulla on vihdoin uusi sänky.

Lue myös: Luovuin sängystä – pelkällä patjalla nukkuminen

uusi sänky, neiden, ikea, hamarvik, makuuhuone, sisustus

Vanha sänkyni oli alun perin jenkkisänky, josta jo vuosi sitten olin poistanut selkäongelmien vuoksi pehmeämmän joustinpatjan. Sittemmin selkäongelmat alkoivat uudelleen ja päädyin siihen, että jo hieman natiseva runkopatjani on tullut tiensä päähän. Ajattelin, että lattialla patjalla nukkuminen auttaisi ja päädyin luopumaan sängystäni ja nukkumaan pelkällä petarilla. No, alaselkäkivut helpottivat hetkeksi, mutta yläselkä meni jumiin. Lopulta kävin jopa fysioterapeutilla ja sain harjoitteluohjeita.

Nyt on tosiaan uusi sänky ja olen nukkunut siinä muutaman viikon. Olen niin paljon tyytyväisempi. Ei selkäongelmat täysin ole kaikonneet, mutta huomattavasti parempi on olo eikä enää tarvitse kipeän selän kanssa könytä itseään ylös lattiatasosta.

Ostin kaiken tarvittavan IKEAsta. Sängyksi valitsin NEIDEN sängynrungon säleineen ja HAMARVIK joustinpatjan puolikiinteänä. Lisäksi vielä patjansuojus ja uudet lakanat – aiempi sänkyni oli 20 cm kapeampi, joten vanhat lakanat eivät enää sovi.

uusi sänky, neiden, ikea, hamarvik,

NEIDEN sängynrunko on olemukseltaan minimalistinen. Sen kasaaminen oli aikamoinen iltapuhde, mutta onnistui varsin hyvin vaikka en koskaan aiemmin ole mitään vastaavaa kasannut. Runko on vaaleaa mäntyä ja vaikka makuuhuoneessani onkin nyt puulajien sekametelisoppa, näyttää kokonaisuus kuitenkin rauhalliselta. Kuvissa vielä näkyvät sängynpäätyä imitoineet aikoinaan yhteistyössä saadut Saana ja Olli -tyynyt jäävät nyt varmaan ainakin toistaiseksi tuosta kokonaisuudesta pois.

Uusi sänky sai kaverikseen puolikiinteän HAMARVIK joustinpatjan. Kokeilin patjanvalintaohjelmaa useammalla eri speksillä ja aina vastaukseksi tuli puolikiinteä. Toki mietin hiljaa mielessäni, olisiko kiinteä ollut vielä parempi, mutta päätin lopulta, että puolikiinteä sopii minulle varmasti hyvin. IKEA tosin vaihtaa patjan ilmaiseksi toiseen, jos 90 päivän sisällä ostoksesta huomaa, että ostettu patja ei ole keholle sopiva. Vielä on siis aikaa varmistua patjan sopivuudesta.

uusi sänky, neiden, ikea, hamarvik, makuuhuone, sisustus
uusi sänky, neiden, ikea, hamarvik, makuuhuone, sisustus

Kaiken tämän härdellin ja taloustilanteen keskellä alkuperäinen haaveeni tulevaisuuden sängystä jäi toteutumatta mutta varsin onnistuneesti kasaan saatu sänkykokonaisuus IKEAsta toimii oikein hyvin.

Lue myös: Futon-sänky harkinnassa

Ei kiitos enää lattialla nukkumista minulle! 🙂

Artikkeli Uusi sänky – Hyvästi yöt pelkällä patjalla! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[UUTTA – Iittala Nappula kukkaruukku]]> http://6.1501453500 2020-01-25T12:09:15Z 2020-01-25T12:01:50Z Iittalan Nappula-tuoteperhe* on kasvanut uusilla Nappula-ruukuilla ja minä iskin silmäni valkoiseen malliin. Myös nuden sävyinen ruukku on kaunis, ihanan herkkä muttei lainkaan romanttinen… “Ruukut tuovat mieleen Nappulan rakastetun siluetin ja niissä yhdistyvät kauniisti modernit ja klassiset yksityiskohdat. Pehmeästi kaartuvan muodon ja vahvan jalan ansiosta Nappula-ruukut sopivat inspiroiviin kasviasetelmiin. Saatavana on kaksi kokoa ja kolme ajankohtaista […]

Artikkeli UUTTA – Iittala Nappula kukkaruukku julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Iittalan Nappula-tuoteperhe* on kasvanut uusilla Nappula-ruukuilla ja minä iskin silmäni valkoiseen malliin. Myös nuden sävyinen ruukku on kaunis, ihanan herkkä muttei lainkaan romanttinen…

Iittala Nappula uutuudet 2020 kukkaruukku

Ruukut tuovat mieleen Nappulan rakastetun siluetin ja niissä yhdistyvät kauniisti modernit ja klassiset yksityiskohdat. Pehmeästi kaartuvan muodon ja vahvan jalan ansiosta Nappula-ruukut sopivat inspiroiviin kasviasetelmiin. Saatavana on kaksi kokoa ja kolme ajankohtaista väriä (beige, tummanvihreä ja valkoinen), jotka tuovat tyylikkään ilmeen niin yksittäin kuin ryhmäksi koottuna.

Iittala / Matti Klenell

Iittala Nappula uutuudet 2020 maljakko
Iittala Nappula uutuudet 2020 maljakko

Matti Klenellin Iittalalle suunnittelemat ruukut ovat jo myynnissä myymälöissä ja verkkokaupassa. Tutustu Nappula-sarjaan ja Iittalan muihin uutuuksiin täällä: ➤ iittala.com/uutuudet*

*sisältää kaupallisen linkin Iittala.com

Artikkeli UUTTA – Iittala Nappula kukkaruukku julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Upeita, harkittuja yksityiskohtia]]> http://4.1501060401 2020-01-23T08:19:47Z 2020-01-23T08:15:28Z Olen monesti luvannut esitellä täällä kohteita, joita kuvaan työkseni ja monta kohdetta olisikin ansainnut oman esittelynsä. Eilen kuitenkin kävin kuvaamassa niin spesiaalin ja uniikin kohteen, että ei ollut kahta sanaa siitä kirjoitanko kohteesta blogissani. Tällaiset päivät ovat parhaimpia kun saan inspiroitua kuvattavasta kohteesta, oli kyse sitten arkkitehtuurista, sisustuksesta, sijainnista tai pienistä detaljeista. Tämä kohde tarjosi […]

Artikkeli Upeita, harkittuja yksityiskohtia julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>

Olen monesti luvannut esitellä täällä kohteita, joita kuvaan työkseni ja monta kohdetta olisikin ansainnut oman esittelynsä. Eilen kuitenkin kävin kuvaamassa niin spesiaalin ja uniikin kohteen, että ei ollut kahta sanaa siitä kirjoitanko kohteesta blogissani.

Tällaiset päivät ovat parhaimpia kun saan inspiroitua kuvattavasta kohteesta, oli kyse sitten arkkitehtuurista, sisustuksesta, sijainnista tai pienistä detaljeista. Tämä kohde tarjosi lähes kaikkea tätä. Merinäköala, upeita detaljeita, todella mietitty pohjaratkaisu erityisillä yksityiskohdilla ja kauniita pintamateriaaleja.

Yläkerta koostui kolmesta todella reilunkokoisesta makuuhuoneesta, joista kahdesta oli käynti parvekkeelle. Kolmas makuuhuone oli suunniteltu lastenhuoneeksi, josta löytyi erillinen työskentelytila jo valmiiksi integroituna työpisteineen.

Master bedroomille kuului sekä kylpyhuone kylpyammeineen ja kattosuihkuineen, kun myös walk-in-closet yhdistettynä kodinhoitotilaksi. Ovet olivat pääasiassa lasiliukuovia tilasta toiseen ja kaikkialta tuntui voivan kävellä läpi aina vain seuraavaan tilaan.

Alakerran sisäänkäynti oli kuin iso eteishalli ja rouheasti käsiteltyyn sisäseinään oli tehty sisäikkuna, joka tarjosi muuten omassa rauhassa olevaan eteiseen näkymän olohuoneeseen. Olohuoneesta oli upeat näkymät merelle ja se yhdistyi saarekkeelliseen keittiöön, joka oli sekin mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Säilytystilaa oli katonrajaan saakka ja toiselta seinältä löytyi vielä välitilasta lasiliukuovien takaa lisää säilytystilaa.

Keittiöstä kuljettiin liukuovien läpi alunperin seuraavaan tilaan, jolle en oikein edes keksi nimeä. Sieltä löytyi iso ruokailutila sekä upea seinään integroitu takka, ja ikäänkuin keittiö olisi vielä jatkunut tälle seinälle. Lasikatto toi luonnonvalon sisälle ja ilmeisesti tila on ollut alkuperäisissä rakennuslupakuvissa katettu terassi. Tästä tilasta kuljettiin spaosastolle, jonka yhteydessä oli toinen, arkisempi kodinhoitotila sekä toinen sisäänkäynti.

Spaosastolta meni ovi työhuoneeseen ja sieltä jälleen seuraavaan huoneeseen, joka tarjoili taas merinäköalaa. Koko alakerta oli suunniteltu läpikuljettavaksi, joten sitten oltiinkin takaisin eteisessä.

Tätä kohdetta oli todella mukava kuvata, se yllätti aina vain uudelleen siirryttäessä seuraavaan tilaan. Mitä tunteita tämä teissä herättää?

Artikkeli Upeita, harkittuja yksityiskohtia julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Aitoa tunnelmaa & tulppaaneja]]> http://6.1501453485 2020-01-22T19:00:40Z 2020-01-22T19:00:36Z Pyrin kuvaamaan aina luonnonvalossa, sillä keinovalo tekee valokuviin epäluonnollisen sävyn. Joskus on kuitenkin kiva tehdä poikkeuksia ja julkaista kuvia joita ei ole liiaksi harkittu tai sliipattu – sehän se juuri on sisustusbloggaamisen ydin aina ollut, tarjota rentoja ja aitoja otoksia elämästä ja kodista… Minulle on kertynyt melkoinen arsenaali studiovaloja ja muuta kuvausrekvisiittaa. Harvemmin omassa kodissani […]

Artikkeli Aitoa tunnelmaa & tulppaaneja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Pyrin kuvaamaan aina luonnonvalossa, sillä keinovalo tekee valokuviin epäluonnollisen sävyn. Joskus on kuitenkin kiva tehdä poikkeuksia ja julkaista kuvia joita ei ole liiaksi harkittu tai sliipattu – sehän se juuri on sisustusbloggaamisen ydin aina ollut, tarjota rentoja ja aitoja otoksia elämästä ja kodista…

Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi

Minulle on kertynyt melkoinen arsenaali studiovaloja ja muuta kuvausrekvisiittaa. Harvemmin omassa kodissani kuitenkaan jaksan niiden kanssa säätää ja luonnonvalo on riittänyt ainokaiseksi apulaiseksi. Valokuvaamiseen saisin helposti kulumaan useita tunteja, mutta yritän aina muistaa että blogini idea on jakaa hetkiä ja inspiraatiota virheineen päivineen, eikä valmiiksi pureskeltuja ja täydellisesti paketoituja ratkaisuja.

Ajattelin alunperin että kuvaan tänään ostamani tulppaanikimpun vasta huomenna päivänvalossa, mutta päätinkin kuvata sen heti tuoreeltaan kaupasta kotiin päästyäni. Kauniit violetin sävyt eivät tunnelmavalaistuksessa pääse loistamaan, mutta väliäkö sillä – kuvista välittyvä tunnelma voittaa tulppaanit tällä kertaa. 🙂

Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoinen sisustus skandinaavinen tyyli Omakotivalkoinen sisustusblogi

Aamuyön aikana maa oli muuttunut valkoiseksi, mutta eipä se lumi kauaa maassa pysynyt ja aurinkokin päivällä paisteli. Mikä tahansa sääilmiö joka katkaisee marraskuumaisen synkeyden kelpaa minulle – muutos on hyvästä. 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Käy osallistumassa Mirror Line -lasiseinän arvontaan – arvonnan palkintona on täysin voittajan tarpeisiin ja unelmiin räätälöitävä 2000€ arvoinen lasiseinäkokonaisuus, jonka suunnittelussa Mirror Line -tiimi on apuna. ➤ OSALLISTU-LASISEINÄN-ARVONTAAN

Artikkeli Aitoa tunnelmaa & tulppaaneja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[ARVOTAAN Mirror Line lasiseinä!]]> http://6.1501453458 2020-01-21T19:51:27Z 2020-01-21T17:34:22Z Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Mirror Line -lasiseinä on ehdottomasti kotini upein ja näyttävin yksityiskohta ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omiin tarpeisiin räätälöity ikioma lasiseinäkokonaisuus. Palkinnon arvo on 2000€ ja ohjeet osallistumiseen löydät postauksen lopusta! 🙂 Moneen tyyliin taipuvainen Mirror Line -lasiseinän selkeäpiirteinen valkoinen kehystys tuo juuri sopivan ripauksen erikoisuutta kodin sisustukseen. Lopputulos on […]

Artikkeli ARVOTAAN Mirror Line lasiseinä! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Mirror Line -lasiseinä on ehdottomasti kotini upein ja näyttävin yksityiskohta ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omiin tarpeisiin räätälöity ikioma lasiseinäkokonaisuus. Palkinnon arvo on 2000€ ja ohjeet osallistumiseen löydät postauksen lopusta! 🙂

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Moneen tyyliin taipuvainen

Mirror Line -lasiseinän selkeäpiirteinen valkoinen kehystys tuo juuri sopivan ripauksen erikoisuutta kodin sisustukseen. Lopputulos on täydellinen ja juuri sellainen mitä toivoin – moderni, minimalistinen, tyylikäs ja tarvittaessa myös eri sisustustyyleihin ja tarkoituksiin muotoutuva.

Mirror Linen blogista löydät runsaasti ideoita ja inspiraatiota erilaisista tilanjakoratkaisuista ➤ mirrorline.fi/blogi

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Mirror Line – Haaveista totta

Muutamaa lukijaa mietitytti miten lasiseinän takana mahtaa uni maistua ja hyvin on maittanut. Olen lapsesta asti tykännyt nukkua ovi auki ja myöhemmin oli koirien takia pakkokin, koska kävivät yöllä usein juomassa ja muutenkin vaihtelivat paikkaa olohuoneen ja makkarin välillä. Meidän Roope-koiran lempipaikka oli aina iltaisin minun kainalossa, mutta yöllä tuli liian lämmin ja vuhvelini siirtyi olohuoneen puolelle viileälle lattialle nukkumaan.

Minua ei myöskään häiritse valoisuus ja siksi meidän ikkunoista löytyy ainoastaan kaihtimet. Kaikista parasta on herätä aamulla auringonsäteisiin, silloin lähtee aamu hyvin käyntiin… kevättä siis odotellessa. 🙂

Mirror Line -lasiseinä on kerta kaikkiaan upea – en osaa tämän paremmin sanoin kuvata tätä tyytyväisyyttäni, sillä sanat eivät riitä. Lasin sävy ei viherrä, ovet liukuvat kiskoilla pehmeästi ja lähes äänettömästi, ja kokonaisuutena seinämä on ajaton ja sirolinjainen – täydellinen! ♥

Mirror Line lasiseinä arvonta skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

OSALLISTU JA VOITA LASISEINÄ

Yhteistyössä Mirror Linen ja heidän jälleenmyyjänsä Liukuovitukun kanssa päräytetään käyntiin aivan uskomaton arvonta – yksi teistä nimittäin voittaa itselleen 2000€ arvoisen Mirror Line -lahjakortin ikioman lasiseinän toteuttamiseen.

Kerro kommenttiboksiin millaisesta lasiseinästä haaveilet ja olet mukana arvonnassa! Lahjakortin voit hyödyntää vapaasti omannäköisesi kokonaisuuden räätälöintiin ja Mirror Line -suunnittelutiimi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta! Käy inspiroitumassa Mirror Line -ideagalleriassa täällä:

mirrorline.fi/lasiseinät

Osallistumisaikaa on maanantaihin 10.2.2020 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Alekoodi – Liukuovitukku

Yhteistyökampanjassa mukana on myös Liukuovitukku, joka tarjoaa teille lukijoilleni -10% alennuksen kaikista tilanjako-ovista. Alennuksen saat koodilla OKV10 ja se on voimassa 29.2.2020 asti.* Helppokäyttöisen suunnitteluohjelman avulla voit luoda unelmiesi tilanjakoratkaisun ja havainnekuvien avulla on helppo hahmottaa miltä lopputulos näyttää erilaisilla variaatioilla. Suunnitteluohjelman löydät alta!

liukuovitukku.fi/tilanjako-ovet

Innostavaa tiistaita kaikille!

*Alennus koskaa kaikkia uusia tilauksia ja myös jo alennettuja liukuovia lisäalen muodossa.

Artikkeli ARVOTAAN Mirror Line lasiseinä! julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[Keittiö – Sisustus]]> http://18.1501104918 2020-01-21T12:09:12Z 2020-01-21T12:09:07Z Viikko alkoi itsellä helpotuksella, kun sain toisen puoliskon viikon työreissulta kotiin. Edellisviikko oli ehkä pisin ikinä. Tai siltä se ainakin tuntui. Tunnit kului hitaasti, päivät mateli eikä se maanantaipäivä tuntunut koittavan koskaan. Mutta niin vaan sekin päivä koitti. On ollut hieman haastavaa pyörittää tätä arkea yksinään lasten kanssa (kerron tästä myöhemmin) ja voi sitä ilon […]

Artikkeli Keittiö – Sisustus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Viikko alkoi itsellä helpotuksella, kun sain toisen puoliskon viikon työreissulta kotiin. Edellisviikko oli ehkä pisin ikinä. Tai siltä se ainakin tuntui. Tunnit kului hitaasti, päivät mateli eikä se maanantaipäivä tuntunut koittavan koskaan. Mutta niin vaan sekin päivä koitti. On ollut hieman haastavaa pyörittää tätä arkea yksinään lasten kanssa (kerron tästä myöhemmin) ja voi sitä ilon määrää, kun isi kaarsi eilen autolla kotipihaan! Koti on mullin mallin ja mun puolesta saa ollakin. Siivoaa sitten kun pystyy ja jaksaa. Tuosta mun rakkaasta, reippaasta esikoisesta on ollut suuri apu mulle näinä viikkoina. Miten voin kyllin kiittää tätä tyttöä ❤

(Seuraavat kuvat on otettu aiemmin, kun keittiö oli vielä siisti ☺) Keittiöstä siis kuvia tällä kertaa. Keittiön sisustus on pysynyt ennallaan ja sehän tietää sitä, että se on silloin omaan silmään hyvä tuollaisenaan. Mitä sitä hyvää muuttamaan. Artekin kultakellon toin aiemmin eteisestä ruokailuryhmän päälle, mutta muuten sisustus on pysynyt ihan samanlaisena. Tykkään hirmusesti noista muurahaistuoleista ja nyt kun otin pöytään jatkopalan käyttöön, niin etsinnässä olisi vielä viides tai kuudes samanlainen tuoli ryhmään. Harmittaa kun en silloin ostanut näitä enempää kun tarjolla oli useampikin. Niin edullisesti olisin saanut lisää tuoleja, lähtivät silloin ihan pilkkahintaan.

Keittiön sisustus on rakentunut kaikin puolin aika edullisesti. Tuolit 70e/kpl ja ruokailupöytä 10e kirppikseltä. Artekin valaisimen ostin myös käytettynä. Tuo pyöreä peili löytyi Kärkkäisen alesta, oli muistaakseni 10e. Seinällä oleva kello on myös kirppislöytö. Viherkasvit on äidiltä saatuja. Täältä näet miltä keittiö on näyttänyt aiemmin.

Viherkasvit ovat viihtyneet tuossa pimeällä seinällä melko hyvin koko talven. Suihkuttelen niitä viikon välein kun reppanat eivät saa edes valoa. Yhden traakkipuun vaihdoin tuosta pois ja laitoin sen elpymään kasvilampun alle kodinhoitohuoneeseen. Tilalle tuli lisää kultaköynnöstä. Kultaköynnös on ehkä helpoin ja vaatimattomin viherkasvi ikinä mitä mulla on ollut. Se ei tarvitse mitään muuta kuin lorauksen vettä silloin tällöin. Ja joskus leikkauksen, että kasvi pääsee tuuhenemaan. Onko sulla viherkasveja, miten ne ovat selviytyneet pimeästä talvesta? Mukavaa tiistaipäivää!

Artikkeli Keittiö – Sisustus julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla]]> http://4.1501060391 2020-01-21T10:33:47Z 2020-01-21T10:33:44Z Joulun ja pimeyden horroksesta aletaan pikkuhiljaa toipua ja kotona on puhaltanut muutoksen tuulet. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin luopua toisesta Hakolan sohvasta ja se menikin heti kaupaksi. Samaan aikaan ryhdistyin ja sisustin jo pitkään lähinnä romuvarastona toimineen kolmannen makuuhuoneen vierashuoneeksi. Aikaisemmin huone on toiminut vaatehuoneena (click!) ja lastenhuoneena (click!). Olen ihastellut erilaisia daybed vuodesohvia jo pitkään […]

Artikkeli Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>

Joulun ja pimeyden horroksesta aletaan pikkuhiljaa toipua ja kotona on puhaltanut muutoksen tuulet. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin luopua toisesta Hakolan sohvasta ja se menikin heti kaupaksi. Samaan aikaan ryhdistyin ja sisustin jo pitkään lähinnä romuvarastona toimineen kolmannen makuuhuoneen vierashuoneeksi. Aikaisemmin huone on toiminut vaatehuoneena (click!) ja lastenhuoneena (click!).

Olen ihastellut erilaisia daybed vuodesohvia jo pitkään ja päädyin ostamaan Ikeasta MARKERAD -daybedin vierashuoneeseen. Se sopii sinne mainiosti, mutta myytyäni Hakolan sohvan päätin sovittaa sitä myös olohuoneeseen.

Olohuoneesta tuli ihanan keveän näköinen daybedillä ja olisin voinut hyvinkin jättää sen tuolle paikalleen. Vierashuone kuitenkin kaikui tyhjänä, joten palautin daybedin sinne. Siitä on tullut nyt selvästi Alvarin nukkumapaikka yksin kotona ollessaan.

Olohuoneessa on tämän jälkeen pyöriteltykin huonekalut ympäri, josta kirjoittelenkin teille myöhemmin erikseen. Mitä mieltä olette näistä daybed vuodesohvista sisustuksessa, voisitko kuvitella tällaisen omaan kotiisi?

Artikkeli Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>