CASA Blogit Suomen suosituin sisustusmedia! 2020-07-05T18:03:34Z https://casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://casablogit.fi/wp-content/uploads/2017/06/cropped-Näyttökuva-2017-06-05-kello-21.52.19-32x32.png Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli]]> http://6.1501455590 2020-07-05T18:03:34Z 2020-07-05T17:42:03Z Kotona neljän seinän sisällä trikoovaatteissa vietetty kevät sai aikaan sen, että aloin kaipaamaan pukeutumiselta jotain uutta ja raikasta. Farkut ja raitapaita -lookista tykkään kyllä edelleen, mutta rinnalle halusin vaihtelua naisellisempien mekkojen ja korkkareiden muodossa. Olen tehnyt hyviä löytöjä kesäkirppareilta ja tässä olisi 3 kirppikseltä tänä kesänä bongaamaani mekkoaarretta asukuvien ja sateen kasteleman hiuskuontalon kera! 🙂 […]

Artikkeli Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kotona neljän seinän sisällä trikoovaatteissa vietetty kevät sai aikaan sen, että aloin kaipaamaan pukeutumiselta jotain uutta ja raikasta. Farkut ja raitapaita -lookista tykkään kyllä edelleen, mutta rinnalle halusin vaihtelua naisellisempien mekkojen ja korkkareiden muodossa. Olen tehnyt hyviä löytöjä kesäkirppareilta ja tässä olisi 3 kirppikseltä tänä kesänä bongaamaani mekkoaarretta asukuvien ja sateen kasteleman hiuskuontalon kera! 🙂

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Naisellisempi tyyli

Olen aina rakastanut mekkoja, mutta mukavuudenhaluisena ne jäivät vähälle käytölle tai jopa kokonaan käyttämättä. Vuosikausia sitten luovuin mekkokokoelmastani ja siivosin vaatekaappini niin että jäljelle jäi vain sellaisia vaatteita joita säännöllisesti käytän. Yhden mustan mekon säästin ja sen avulla olen ratkonut monet asukoodit ja -tarpeet.

Joustavissa neuleissa ja jumppahousuissa vietetty kevät katkaisi kamelin kaulan ja sai minut havahtumaan siihen tosiasiaan, etten todellakaan tahdo viettää jokaista päivääni arkisissa trikoissa tai farkuissa. Lannerangan rappeuma ja nilkkojen vaivat eivät minulla koskaan korjaudu ja nyt vielä kun pystyn, niin haluan nauttia korkkareista ja mekoista, naisellisesta pukeutumisesta ja kaikesta ihanasta ja kauniista. ♥︎ Elämä eletään vain kerran!

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Esprit hapsumekko 5€

Helsingissä Aleksis Kiven kadun laidalla sunnuntaisin järjestettävästä Dallapénpuiston kirppiksestä löytyi kaksi upeaa mekkoa. Tämä Espritin ihana hapsumekko oli rakkautta heti ensimmäisellä vilauksella ja tykkään sen hieman 40-lukua henkivästä lookista. Helman mitta minua alkuun vähän mietitytti, mutta onneksi en jättänyt tätä aarretta sen takia ostamatta. Mekko istuu päälle kuin hansikas ja helmakin on säädyllisen mittainen. 🙂

Tämä mekko oli päälläni kun lähdin tyttöporukassa juhlistamaan kesää ja uskon että sille löytyy käyttöä vielä moneen otteeseen, etenkin pikkujoulusesongin lähestyessä. Mekossa on juuri sopivasti “sitä jotakin”, ei mitään liikaa eikä liian vähän. Odotan jo innolla seuraavaa mahdollisuutta pukea tämä kirppisaarre päälleni. ♥

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Pitsimekko 1€

Tämäkin ihana kaksikerroksinen pitsimekko löytyi Dallapénpuiston sunnuntaikirpparilta. Merkkiä ei kirppismyyjä muistanut, eikä pesulapussakaan ollut mitään minkä perusteella asiaa voisi arvailla. Mekko oli jäänyt käyttämättä ja siinä oli vielä muovinen hintalappulenksukin paikallaan. Mekko joustaa jokaiseen ilmansuuntaan ja on todella mukava päällä.

Pitsisen kankaan alla on ihonsävyinen liukaspintainen mikrokuitukankainen “sisämekko” ja ensimmäistä kertaa vastaan osui sellainen ihonsävy, joka oikeasti sopii minulle ja näyttää siltä miltä pitää. Yleensä vaatteiden ihonsävyiset osiot ovat olleet liian tummia ja selkeästi ruskettuneemmalle iholle suunniteltuja.

Tämä mekko on mielestäni juhlavampaan menoon ja odottaa vielä käyttövuoroaan. Tokihan se olisi passeli ihan perinteiseenkin illanviettoon, mutta itse koen etten olisi täysin sinut asussani jos muilla on jalassaan farkut ja minulla tämä korkkarit parikseen vaativa pitsimekko. 😀

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Samsoe Samsoe -mekko 5€

Selästä avonainen hulmuhelmainen Samsoe Samsoen mekko löytyi Tuusulan Femmatorilta ja maksoi vaivaiset 5 euroa. Mekko vaikutti täysin käyttämättömältä ja mietin mahtaako shifonkimaisen kankaan vekit kestää pesua. Otin kuitenkin riskin ja pistin mekon pesuun 30°C lämpötilaan – kuivuttuaan se oli kuin kaupan henkarista napattu, vekit olivat paikallaan ja kangas laskeutui rypyttömästi ja kauniisti.

Tämä mekko on lempparini ja ballerinojen kanssa olen sitä ulkoiluttanut jo monesti. Kenkiä vaihtamalla asukokonaisuuden juhlavuutta on helppo säätää – ballerinojen kanssa mekko sopii hyvin tavalliseen arkeen ja korkkareilla se taipuu vaativammankin asukoodin juhla-asuksi.

* * *

Kuvissa jalassani olevat korkkarit tilasin Booztin kesäalesta kaksien muiden korkkareiden kanssa. En osannut valita niiden väliltä, joten päätin tilata kotiin sovitukseen ne kaikki, enkä sitten raaskinut yksiäkään palauttaa. 😀 Korkkareista teen teille erikseen postauksen ensi viikolla, sillä haluan samalla näyttää teille erilaisia asukokonaisuuksia, joita korkkareiden kanssa yhdistelen.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille & huomiseen!


Lue myös: ➤ Katsaus vaatekaappiin – Capsule Wardrobe 365

Artikkeli Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Satu / Rauharentola <![CDATA[Keskeneräisiä diy projekteja]]> http://9.1501241241 2020-07-05T10:45:35Z 2020-07-05T10:45:12Z Keskeneräisiä diy projekteja – onko niitä? No kyllä on! Ja tänään kirjoittelenkin poikkeuksellisesti yhdestä sellaista. Ai miksikö? Siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kaikki ei mene kuten on suunniteltu ja valmista ei synnykään siinä aikataulussa, kun on ensin ajatellut. Nyt pääsette siis kurkistamaan yhteen keskeneräiseen uudistusprojektiini ja sen tuleviin vaiheisiin. Ehkä pääsen esittelemään teille lopputuloksen vielä […]

Artikkeli Keskeneräisiä diy projekteja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Keskeneräisiä diy projekteja – onko niitä? No kyllä on! Ja tänään kirjoittelenkin poikkeuksellisesti yhdestä sellaista. Ai miksikö? Siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kaikki ei mene kuten on suunniteltu ja valmista ei synnykään siinä aikataulussa, kun on ensin ajatellut.

Nyt pääsette siis kurkistamaan yhteen keskeneräiseen uudistusprojektiini ja sen tuleviin vaiheisiin. Ehkä pääsen esittelemään teille lopputuloksen vielä ennen kesäloman loppua.

Keskeneräisiä diy projekteja – vanhan naulakon uudistus

Jokunen aika sitten löysin Facebookin Marketplacen annettaan osiosta vanhan naulakon/hattuhyllyn, joka ei ihan vastannut etsimääni mutta oli kyllin hyvä uudistettavaksi kuitenkin.

keskeneräisiä diy projekteja

Ensimmäinen ajatukseni oli maalata nyt valkoiset metalliosat mustiksi, jota varten ostin Maston Hammer metallimaalia. Puuosat ajattelin hioa ja jättää ne sellaiseksi mikäli niistä tulee hiomisen jälkeen kyllin vaaleat. Luonnollinen puunsävy olisi ehdottomasti raikas mutta katsotaan millaiseksi sävy muuttuu hiottaessa.

On kuitenkin olemassa plan B tietenkin. Jos puuosat eivät hiomisen jälkeen näytä tarpeeksi vaalealta, niin voisin maalata myös puuosat mustiksi ja korvata metallitangon puisella pyörölistalla. Hmm, miltäpä tämä kuulostaisi? Ei ihan mahdoton ajatus sekään, eihän?

keskeneräisiä diy projekteja

Tässä vaiheessa naulakko on purettu osiin ja metalliosat ovat valmiina maalaukseen. Kun ne on maalattu hion puuosat hiomakoneella. Ja pohdin sitten kuinka projekti etenee.

Nyt lähden hiomispuuhiin ennenkuin sade alkaa. Aurinko jo katosi johonkin. Jos saan hiontapuuhat ripeästi valmiiksi ehdin ehkä myös maalaamaan vielä tänään.

Kaikki DIY aiheiset postaukseni löydät täältä.

Artikkeli Keskeneräisiä diy projekteja julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[-7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto]]> http://6.1501455579 2020-07-03T14:36:22Z 2020-07-03T14:36:18Z Raskas ja erityislaatuinen kevät toi tullessaan lisäkiloja, jotka toukokuussa päätin karistaa pois. 5 kilon kevennyskuurini on nyt ohi ja 8 viikon aikana sain noin 7kg keväällä kertynyttä rasvaa ja nesteitä katoamaan ruokavaliomuutoksella ja hieman liikuntaa lisäämällä. Tässä päätöspostauksessa näette lopputuloksen ja koosteen kadonneista senteistä! Lopputulos: -7kg keveämpi Alunperin tarkoitus oli keventää ilman painontarkkailua, sillä en […]

Artikkeli -7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Raskas ja erityislaatuinen kevät toi tullessaan lisäkiloja, jotka toukokuussa päätin karistaa pois. 5 kilon kevennyskuurini on nyt ohi ja 8 viikon aikana sain noin 7kg keväällä kertynyttä rasvaa ja nesteitä katoamaan ruokavaliomuutoksella ja hieman liikuntaa lisäämällä. Tässä päätöspostauksessa näette lopputuloksen ja koosteen kadonneista senteistä!

7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Lopputulos: -7kg keveämpi

Alunperin tarkoitus oli keventää ilman painontarkkailua, sillä en ole vuosiin omistanut vaakaa. Kevennyskuurin seuranta olotilan, mittanauhan ja vaatteiden istuvuuden avustuksella osoittautui kuitenkin haasteelliseksi, sillä lämpimät kelit, nestetankkaus ja joustava trikookangas ovat huono yhdistelmä. Ensimmäisen viikon aikana keskivartalon pöhötys väheni selkeästi, mutta sen jälkeen tuntui useampi viikko siltä ettei mitään muutosta tapahdu, joten päädyin kysymään ystävältäni vaakaa lainaksi.

Lähtöpainosta minulla ei tosiaan ole varmuutta, mutta lopputuloksen ja kaventuneiden senttien perusteella veikkaisin että painoni oli kivunnut niinkin korkealle kuin 58 kilon kieppeille. Tämän viikon maanantaina ystäväni lainavaaka näytti 51kg, joten oma arvioni on että noin 7 kiloa suurinpiirein on lähtenyt ylimääräistä rasvaa ja nesteitä. Alla vielä mitat ja 8 viikon aikana tapahtunut muutos:

 • Rinnanympärys: 88cm ➤ 84cm (-4cm)
 • Rinnan alta: 71cm ➤ 67cm (-4cm)
 • Vyötärö kapeimmasta kohdasta: 69cm ➤ 63cm (-6cm)
 • Lantio: 94cm ➤ 86cm (-8cm)
 • Reisi: 60cm ➤ 54cm (-6cm)
 • Polven yläpuolelta: 38cm ➤ 35cm (-3cm)
 • Pohje: 34cm ➤ 32cm (-2cm)
 • Käsivarsi: 22cm ➤ 19cm (-3cm)
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Puolikiloa viikossa!

Haluan samantien sanoa myös sen, että pituuteni on 158cm ja siihen nähden painoni on edelleen täysin terveellä tasolla, kuten oli myös 58 kiloisena ennen kevennyskuurin aloittamista. Numeroissa ilmoitettua lukemaakin tärkeämpää on aina kuunnella omaa kehoa ja olotilaa. Liian nopea laihdutus ei ole koskaan hyvä asia ja itse olen sitä mieltä että -500g viikkovauhti on optimaalisin kaiken ikäisille ja kokoisille. Tuossa tahdissa vointi pysyy ruokavalion säätämisestä johtuvaa henkistä harmitusta lukuunottamatta hyvänä ja myös iho kutistuu kadonneiden senttien ja grammojen kanssa samassa tahdissa. ♥

Kevennyskuureihin ja elämäntapamuutoksiin kannattaa aina asennoitua pitkäjänteisesti ja unohtaa kokonaan kituuttaminen ja kiire. On parempi keventyä hitaasti ja tasaisesti, kuin voimakkaasti jojoillen – näin uudet ruokavalio- ja liikuntatavat tulevat osaksi omaa rutiinia ja paino ei helpolla lähde tulevaisuudessakaan nousuun.

Poikkeuksellinen kevät oli minulle monilta osin raskas. Vaikka töitä onkin riittänyt ja siltä osin ei stressiä ole tarvinnut kantaa, kävi kokoaikainen kotona oleilu, tytön etäköulun haasteet ja läheisen vakava sairastuminen raskaaksi ja vaikutti arjen rutiineihin ja ruokailutapoihin. Kun elämänsisältö supistui neljän seinän sisälle ja päivän paras huvitus oli herkuttelu, ei ihmekään että paino alkoi nousta. Myös liikuntaharrastusten vähentyminen vaikutti epäsuotuisasti ja minun olisi pitänyt säätää heti ruokavalioni passiivisempaan arkeen sopivaksi. Tätä en kuitenkaan tehnyt ja lopputuloksen tiedättekin miten siinä sitten kävi. 🙂

7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Ruokavalio on kaiken A ja O!

Syömisistäni ja vuorokauden kalorimääristä on kyselty todella paljon ja Instagramissa en ole vieläkään ehtinyt vastaamaan kaikille lisäinfoa kysyneille – tätä pyydän nöyrästi anteeksi! ♥︎ Ruokavaliostani tiputin pois herkut ja kaiken ns. ylimääräisen, keskittyen salaatteihin, kasviksiin, marjoihin ja hedelmiin. Myös kanaa söin useamman kerran viikossa eri muodoissa ja lohta pyrin kerta viikkoon syömään uunijuuresten kanssa. Ruokapuolesta koostan teille erillisen postauksen ensi viikon aikana, jossa avaan myös vuorokaudessa nauttimiani kalorimääriä ja muuta asiaan liittyvää.

Nyt minä alan valmistautua odotettuun ja ihanaan illanvietto-ohjelmaan ja kenties jaan Instagramiin muutaman kuvan ja videon menojalan vipatuksesta ja skoolailuista! 🙂 Ihanaa perjantaita kaikille!


Lue myös: ➤ 5 kilon kevennyskuuri – Viikkoraportti

Artikkeli -7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[Tyylikäs ja laadukas Vilja tv-taso]]> http://18.1501105516 2020-07-02T14:08:26Z 2020-07-02T14:08:23Z Kaupallinen yhteistyö Hiipakka Vilja tv-taso Heippahei ihanat! Se ois kohta taas viikonloppu ja se tietää sitä, että meidän koko perheellä alkaa kesäloma. Myös isillä ❤️ Jos sitä alkuviikosta uskaltaisi käydä kesälomareissulla ennen kuin vauva syntyy. Neuvola oli tänään ja lääkärin puolesta voitaisiin vielä lomalle lähteä. Lupailin alkuviikosta näyttää teille mitä uutta saapui olohuoneeseemme. Vanha tv-taso […]

Artikkeli Tyylikäs ja laadukas Vilja tv-taso julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö Hiipakka

Vilja tv-taso

Heippahei ihanat! Se ois kohta taas viikonloppu ja se tietää sitä, että meidän koko perheellä alkaa kesäloma. Myös isillä ❤ Jos sitä alkuviikosta uskaltaisi käydä kesälomareissulla ennen kuin vauva syntyy. Neuvola oli tänään ja lääkärin puolesta voitaisiin vielä lomalle lähteä. Lupailin alkuviikosta näyttää teille mitä uutta saapui olohuoneeseemme. Vanha tv-taso lähti uuteen kotiin ja tilalle saapui tämä aivan älyttömän kaunis, puhtaanvalkoinen Vilja tv-taso. Vilja-sarja on uutuus huonekaluvalmistaja Hiipakan valikoimissa. Tätä saa myös mustana ja tv-tasoa löytyy 150 cm ja 200 cm leveänä. Voit myös valita kaappien tilalle laatikostoja. Minä valitsin tv-tason kolmella avattavalla kaapilla, jossa jokaisen sisällä on kaksi hyllyä. Ovet aukeavat kätevästi pomppumekanismilla. Vilja-sarjaa löytyy myös lipastona, senkkinä ja vitriininä. Kurkkaa eri vaihtoehdot täältä.

Kotimainen Hiipakka

“Valmistamme omassa tehtaassamme moderneja, kauniita ja toiminnallisia kalusteita suomalaisiin ja skandinavisiin koteihin. “ Hiipakka on kotimainen perheyritys Jurvassa. Näissä kotimaisissa tuotteissa todellakin arvostetaan laatua ja kestävyyttä. Ja ihan huippua, että kalusteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuina. Rekkakuski toimitti tv-tason kotiovelle ja meidän ei tarvinnut kuin kantaa se sisälle. Kun avasin Vilja tv-tason paketistaan, pääsi suusta huokaus. Niin kaunis puhtaanvalkoinen sävy ja tyylikkään näköinen kaluste. Vilja on myös avainlipputuote. Ihanat yksityiskohdat kaapinovissa ja sirot, massiivipuiset jalat tekevät kalusteesta entistä kiinnostavamman.

Huomaatteko, meidän telkkari on kadonnut? Kun kannoimme kalusteen tuohon, en halunnut siihen telkkaria vielä ollenkaan. Itseasiassa laitoin television myyntiin. Katsotaan sitten ostetaanko tilalle uudempi vai ollaanko ilman. Nykyään tulee niin harvoin katsottua televisiota, että itse ainakin pärjäisin ilman. Silmä lepää kun katsoo tuonne nurkkaukseen, jossa on pelkkä asetelma tason päällä. Saa nähdä mitä mies tuumaa, kun tulee työreissulta kotiin ja huomaa, että televisio on kadonnut 😀 Vai mitä luulette, huomaako? 🤭

Hiipakan huonekalujen kesä-ale on alkanut useissa eri liikkeissä, mm. Kaluste-kavereilla tämä samainen taso on nyt todella edulliseen hintaan. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä: https://www.hiipakka.net/kodin-kalusteet/jalleenmyyjat/

Toivottelen teille kaikille jo nyt ihanat viikonloput!

Artikkeli Tyylikäs ja laadukas Vilja tv-taso julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Suvi / Suvisvilla <![CDATA[Raskauskuulumisia]]> http://10.1499973066 2020-07-01T17:03:14Z 2020-07-01T17:03:11Z Ensimmäinen kolmannes on takana ja raskausviikko 16 menossa parhaillaan. Olen päivittänyt raskauskuulumisia ahkerasti Instagramini puolelle, vaikka blogissa ollutkin aika hiljaista. Toukokuu oli itselleni tosi vaikea kuukausi, sillä alkupahoinvointi oli jotakin aivan jäätävää. Oli useita päiviä kun en pystynyt olemaan edes pystyasennossa. Pari kertaa kävi mielessä, että mitä me ollaan menty tekemään ja itkukin tuli useampaan […]

Artikkeli Raskauskuulumisia julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
raskaus, ultra, raskausultra, vauva2020, joulukuiset2020, vauva, kaunisodotus
Kaunis odotus rv 10

Ensimmäinen kolmannes on takana ja raskausviikko 16 menossa parhaillaan. Olen päivittänyt raskauskuulumisia ahkerasti Instagramini puolelle, vaikka blogissa ollutkin aika hiljaista. Toukokuu oli itselleni tosi vaikea kuukausi, sillä alkupahoinvointi oli jotakin aivan jäätävää. Oli useita päiviä kun en pystynyt olemaan edes pystyasennossa. Pari kertaa kävi mielessä, että mitä me ollaan menty tekemään ja itkukin tuli useampaan otteeseen. Ei sitä pahoinvoinnin tunnetta oikein osaa edes kuvailla, se vaan yllättää joka kerta. Tämä on nyt meidän kuudes raskaus ja vihdoin näyttää siltä, että olisimme saamassa kolmannen lapsemme. Nyt vaan rukoillaan, että kaikki menisi hyvin loppuun saakka ja että meillä olisi joulukuussa terve lapsi sylissämme. Miehelleni tämä on ensimmäinen biologinen lapsi, mutta onhan hän isän roolissa ollut jo vuosia. Jakesta tuli isä 5,5 vuotta sitten, kun me löysimme toisemme. Hän onkin hoitanut roolinsa enemmän kuin kiitettävästi. Parempaa isää en voisi lapsilleni toivoa.

raskausmaha, vauva 2020, joulukuiset2020
rv 11
ntultra, ultra, ultrakuva, raskaus
Nt-ultran jälkeen raskausviikolla 13

Ensi viikolla meillä on taas ylimääräinen, omakustanteinen ultra. Koronan takia Jake ei päässyt edes nt-ultraan ja joutui tyytymään vauvamme katsomista videolta. Nyt haluamme mennä yhdessä häntä moikkaamaan ja toivomme myös, että se sukupuoli sieltä vilahtaisi. Näillä viikoilla sen kuulemma pystyy jo aika varmaksi näkemään. En malta odottaa, että pääsen tekemään vauvan ensimmäisiä hankintoja. Meillä on elämässä monenlaisia muutoksia luvassa ja monet ovatkin niitä jo Instagramissa kuulleet. Jos uteliaisuus heräsi, niin postauksista voi käydä kurkistelemassa. Teen näistä muutoksista jossakin kohtaa ihan omat postauksensa myös tänne blogin puolelle. Muutama käytännön asia hoidettavana vielä sitä ennen.

raskaus, raskausmaha, auringonlasku
rv 15
body, vauva, keskenmenot
Kyllä me vielä kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen hänet syliin saadessamme ymmärrämme, että häntä nimenomaan odotimme. Hänet oli meille tarkoitettu <3

Ihanaa heinäkuun alkua kaikille ja tulkaahan Instassa seuraamaan aktiivista sometusta.

Suvi

Artikkeli Raskauskuulumisia julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen]]> http://6.1501455559 2020-07-01T14:02:17Z 2020-07-01T14:02:14Z Moderni kukka-amppeli on ollut etsinnässä pitkään ja viime viikolla työn alla olevaan katalogikuvaukseen Pukinmäen Puutarhasta somisteita hakiessani löysin täydellisen yksilön ihan sattumalta. Ostin itselleni yhden ja jäin harkitsemaan pitäisikö vielä toinen käydä hakemassa, paikkoja kun amppeleille olisi meidän kotona useampiakin. 🙂 Valkoisen teräksisen amppelin timanttinen muoto on todella kaunis ja varsinkin saniaisen kaltaisen alaspäin kasvavan […]

Artikkeli Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Moderni kukka-amppeli on ollut etsinnässä pitkään ja viime viikolla työn alla olevaan katalogikuvaukseen Pukinmäen Puutarhasta somisteita hakiessani löysin täydellisen yksilön ihan sattumalta. Ostin itselleni yhden ja jäin harkitsemaan pitäisikö vielä toinen käydä hakemassa, paikkoja kun amppeleille olisi meidän kotona useampiakin. 🙂

Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen

Valkoisen teräksisen amppelin timanttinen muoto on todella kaunis ja varsinkin saniaisen kaltaisen alaspäin kasvavan viherkasvin kanssa se näyttää kivalta.

Valkoisen 60cm mittaisen amppeliketjun ostin erikseen ja ripustin koko komeuden roikkumaan makuuhuoneen kattoon valkoisella teräskoukulla. Ketju olisi voinut olla 10cm pitempi, mutta äkkiäkös tuo saniainen tuosta kasvaa ja tasapainottaa korkeussuhdetta.

Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen

Instagramista löydät extramateriaalia ripustusprojektista, jonka aloitin aamulla jo klo 7:00. 🙂 Kurkkaa siis tänne @oma_koti_valkoinen

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Lue myös: ➤ Minimalistinen asetelma maljakkoon

Artikkeli Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan]]> http://6.1501455546 2020-07-01T18:46:09Z 2020-06-30T18:18:55Z Pizza on meillä hemmotteluruokaa ja tänään sain idean kokeilla valmiita pizzapohja-aineksia ja pizzakastiketta. Yhden pizzan valmistukseen meni vain 20 minuuttia ja lopputulos oli niin herkullinen että haluan heti jakaa teillekin tämän yksinkertaisen ja supernopean italiaisen pizzareseptin, joka onnistuu kiireessäkin – ilman ylimääräistä tiskiä! Italialainen pizza – resepti 2 pizzaa, 2-4 annosta Ainekset: 1 pkt Pirkka […]

Artikkeli Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Pizza on meillä hemmotteluruokaa ja tänään sain idean kokeilla valmiita pizzapohja-aineksia ja pizzakastiketta. Yhden pizzan valmistukseen meni vain 20 minuuttia ja lopputulos oli niin herkullinen että haluan heti jakaa teillekin tämän yksinkertaisen ja supernopean italiaisen pizzareseptin, joka onnistuu kiireessäkin – ilman ylimääräistä tiskiä!

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen
Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Italialainen pizza – resepti

2 pizzaa, 2-4 annosta

Ainekset:

 • 1 pkt Pirkka Pizzapohja-ainekset
 • 1 prk Pirkka Pizzakastike
 • 2 dl vettä
 • 1 rkl öljyä
 • 100g Pirkka Emmental-mozzarella juustoraastesekoitus
 • 100g Deluxe pancetta-kinkku tai muu ilmakuivattu kinkku
 • noin 60g parmesaanijuustoa
 • 80g kirsikkatomaattia
 • kourallinen rucolanversoja

1. Kaada pizzapohja-ainekset kulhoon, lisää kädenlämpöinen vesi ja paketin kyljessä olevasta ohjeesta poiketen vain 1 rkl öljyä. Vaivaa käsin kimmoisaksi taikinaksi.

2. Puolita pizzataikina kahdelle leivinparille, taputtele jauhotetuin käsin tai kauli litteäksi ympyräksi.

3. Lusikoi ja levitä pizzakastiketta, lisää emmental-mozzarellajuustoa ja parmesaania kevyesti, ja lohko muutamia kirsikkatomaatteja pizzapohjan päälle.

4. Paista uunin alatasolla 225°C kullanruskeaksi noin 15 min. Voit käyttää myös pizzakiveä jos sellainen löytyy.

5. Ota pizza uunista ja lisää pancetta- tai parmankinkkuviipaleet ja rucola. Tarjoile höyryävän kuumana!

VINKKI: Myös oliivit maistuvat hyvältä näiden täytteiden lisänä, kannattaa joskus kokeilla!

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Pizza – Resepti täynnä makua

Rakastan välimerellisiä ruokia ja italialaisia makuja yhdistelevä pizza on herkku, jota söisin vaikka joka päivä. Sateisen ja viileän päivän päätteeksi parvekkeella nautittu höyryävän kuuma herkkupizza ja lasillinen viiniä torkkupeitoon kääriytyneenä (koska talvitakkia en halunnut kaapista hakea) oli juuri sitä mitä kaipasin. ♥

Yleensä en rättiväsyneenä jaksa väkertää kovinkaan kummoista ruokaa ja yllätyin miten vaivattomasti, nopeasti ja onnistuneesti valmiista jauhoseoksesta ja pizzakastikkeesta pizzat valmistuivat – enkä todellakaan häpeile kirjoittaa teille blogipostausta puolivalmisteiden hyödyntämisestä, sillä tiedän että siellä on paljon teitä muitakin, jotka elävät kiireen keskellä eivätkä välttämättä muulloinkaan viihdy keittiössä kauhan varressa. 🙂

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Näillä säveleillä toivottelen kaikille mukavaa viikkoa ja huomiseen!


Lue myös: ➤ Lihapullapasta – Koko perheen suosikki

Artikkeli Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Irina / White & Fresh <![CDATA[Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2020]]> http://24.1501453449 2020-06-30T15:15:20Z 2020-06-30T15:15:14Z Huhtikuun ja toukokuun aikana loppui yhteensä kymmenen kosmetiikkatuotetta, joista yksi oli näytekokoinen ja kaksi kertakäyttöisiä tuotteita. Lush Sleepy-suihkusaippua – Tämä ikisuosikkini tuoksuu jumalaiselta ja toimii kuten pitääkin eli vaahtoaa ja pesee hyvin. O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoide (näyte) – Pehmensi kyllä ihon, mutta koostumuksen vuoksi meistä ei tullut kavereita. Natusan 24 hour moisture hand cream – […]

Artikkeli Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Huhtikuun ja toukokuun aikana loppui yhteensä kymmenen kosmetiikkatuotetta, joista yksi oli näytekokoinen ja kaksi kertakäyttöisiä tuotteita.

Lush Sleepy-suihkusaippua – Tämä ikisuosikkini tuoksuu jumalaiselta ja toimii kuten pitääkin eli vaahtoaa ja pesee hyvin.

O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoide (näyte) – Pehmensi kyllä ihon, mutta koostumuksen vuoksi meistä ei tullut kavereita.

Natusan 24 hour moisture hand cream – Lisääntyneen käsienpesun vuoksi nappasin tämän lähikaupan hyllyltä, kun ei oikein muutakaan ollut. Kävi kuitenkin niin, että tämä osoittautui oikein hyväksi käsivoiteeksi. Koostumukseltaan sopiva (ei liian ohut eikä paksu), imeytyy ja kosteuttaa hyvin. Lisäksi ehdoton plussa se, että ei tunnu jälkeenpäin käsissä klähmäiseltä. Monissa käsivoiteissa on ollut se ongelma, että kun nukkumaan mennessä rasvaa niin aamulla tuntuu ensimmäiseksi siltä, että on pestävä kädet. Tässä sitä ei tapahdu. Tuoksu voisi olla aavistuksen keveämpi, mutta itseäni se ei juurikaan haittaa. Tuoksuherkkä saattaisi kiusaantua.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber – Rauhoittava ja raikastava kasvonaamio. Keväällä puhjennutta atopian pahenemisvaihetta yritin tällä hoitaa silloin kun luulin, että kyse oli vain kasvojen ihon tavallisesta kuivuudesta. Näinpä tämä ei tuonut tullessaan mitään apuja (ainoastaan kosteusvoide ja hydrokortisoni tehosivat), mutta normaalioloissa olisi varmasti ollut kiva kosteuttava hemmotteluhoito iholle.

Erisan hajusteeton & alkoholiton antiperspirantti – Omat kainaloni vaativat paljon ja jossain kohtaa en saanut tätä enää toimimaan niin kuin olisin halunnut. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, jos on etsinnässä hajusteeton ja alkoholiton antiperspirantti.

Neutral shampoo – Normaaleille hiuksille ja erityisesti herkälle iholle kehitetty markettishampoo. Omaan makuun liian litkumainen koostumus ja liikaa hajusteettoman tuotteen hajua. Jotenkin tuntui vaahtoavankin kehnosti. Ei vaan ollut tuote minun makuun vaikka tiedän joidenkin tätä hypettävän.

Ceralan hoitava perusvoide – Akuuttiin hätään atopian pahenemisvaiheessa ostin tämän tuubin kosteuttamaan ihoa. Koostumus oli ihan ok, ei liian paksu ja levittyi oikein hyvin. Tämän voiteen teho perustuu käsittääkseni keramideihin, kun taas itselläni auttoi enemmän glyseriinipitoinen voide (ACO Miniderm, jonka sain reseptillä). Mutta vaikka itselläni tämä ei jäänyt vakituiseen käyttöön, niin en kokenut tätä silti huonoksi millään tavalla.

Bliw Sensitive nestesaippua täyttöpussi – Hajusteeton Bliw on tasoltaan ja teholtaan ihan samanlainen kuin muutkin Bliwit. Tykkään sen koostumuksesta, joka on hieman paksuhko, sillä se ei annostellessa livahda sormien välistä hukkaan. Voisin ostaa ja olenkin ostanut myös jatkossa.

Oliva Pure Oil Soap – Oliiviöljysaippua, jossa on oikeastaan vain sitä itseään. Ei oikeastaan mitään ylimääräistä – oliiviöljyä, vettä, mineraalisuolaa – joten jos tykkää simppelistä ja ekologisesta palasaippuasta niin tässä on. Saippua ei vaahdonnut ihan niin paljon kuin olisin tykännyt (levitän saippuan mielelläni käsien kautta). Kyllä tällä silti sai hoidettua peseytymisen ja pala oli myöskin hyvin riittoisa. Voisin ostaa jatkossakin ellen jostain löydä hieman vaahtoavampaa muutoin samoilla spekseillä.

Jalkakylpy – Tämän jalkakylvyn tekijän olen hukannut, mutta sain tämän tuliaisena Turun keskiaikaisilta markkinoilta viime kesänä. Ihana jalkakylpy sisälsi koivua, minttua, puna-apilaa, horsmaa, kanervaa ja vadelmaa kuivattuna. Yhdestä kerrasta on vaikea mitään isompia tuloksia saada, mutta oli tosi ihana istuskella jalkakylvyssä. Kyllähän näitä käyttäisi jatkossakin!

Herättikö mikään tuote mielenkiintosi?

Artikkeli Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[Terassi]]> http://18.1501105500 2020-06-30T07:47:03Z 2020-06-30T07:46:42Z Tämän vuoden terassi näyttää tältä. Tai terassin sisustus. Hankin pehmusteet lepotuoleille, nyt on kivempi makoilla pehmeämmällä alustalla. Tänä vuonna valikoin terassi-istutuksiin erilaisia heiniä, kuten kuvista huomaa. Ja maahumalaa pitää olla joka vuosi. Nämä on ihan mun lemppareita. Ajattelin kokeilla talvettaa näitä maassa sitten lähempänä syksyä. Saa nähdä menestyvätkö tällä alueella. Ainakin viiruhelpi ja maahumala menestyy […]

Artikkeli Terassi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Tämän vuoden terassi näyttää tältä. Tai terassin sisustus. Hankin pehmusteet lepotuoleille, nyt on kivempi makoilla pehmeämmällä alustalla. Tänä vuonna valikoin terassi-istutuksiin erilaisia heiniä, kuten kuvista huomaa. Ja maahumalaa pitää olla joka vuosi. Nämä on ihan mun lemppareita. Ajattelin kokeilla talvettaa näitä maassa sitten lähempänä syksyä. Saa nähdä menestyvätkö tällä alueella. Ainakin viiruhelpi ja maahumala menestyy ja leviääkin kivasti, testattu on kivikkopenkkiin.

Terassin uudistusta

Lepotuolit ovatkin ensimmäistä kertaa tässä takaterassilla. Sopivat niin hyvin tuohon varjon alle, että siirrettiin ruokailupöytä keskelle terassia ja nämä lepotuolit saivat uuden paikan. Olen koko kevään etsinyt säänkestäviä, tyylikkäitä, metallisia tuoleja ruokailupöydän ympärille. Yhdet vihdoin löysin ja kuukauden odottamisen jälkeen saapuivatkin kotiin, mutta olivat aivan liian matalat. Harmittaa. Nyt vain jatketaan etsimistä. Tuolit olivat enemmän lepotuoleiksi tarkoitettu ja ihastuin lopulta niihin niin paljon, että jätin kaksi kappaletta etuterassille ja loput palautin. Tuon ihanan makramee amppelin löysin Tuurin kyläkaupasta. Tehtiin se miniloma lasten kanssa sinne viime viikolla.

Täällä on tänään sateinen päivä, joten sisähommissa menee päivä. Kiva välillä näinkin, ollaanhan me saatukin nauttia helteistä jo viikkoja. Mun puolesta saavat kyllä tulla takaisin vaikka heti. Kasvihuoneessa tomaatit ja kurkut ovat kasvaneet ihan älyttömästi tässä parin viikon aikana. Onneksi tajuttiin laittaa kaksi ovea kasvihuoneeseen, että voi tuulettaa molemmista päistä helteillä. Välillä lämpötila saattaa huidella +40 asteessa, vaikka ovet ovat avoinna.

Heinäkuuta on odotettu

Huomenna vaihtuu heinäkuu ja sehän tietää sitä, että meille syntyy pikkuinen ❤ Kaikki alkaa olemaan vauvalle valmista. Turvakaukaloa vielä odotellaan, mutta muuten taitaa olla kaikki hankittu. Pakkasin sairaalakassinkin valmiiksi, kun ei tiedä miten pikalähtö tulee. Ihan älytöntä miten nopeasti tämä aika on silti mennyt, vaikka vielä puolessa välin tuntui etteikö tämä oksentaminen ja huono olo lakkaa koskaan. Yhdeksän kuukautta menikin nopeampaa mitä kuvittelin. Isilläkin alkaa ensi viikolla kesäloma. Ajoitettiin loma heinäkuulle, työreissusta ei niin vaan keretäkään synnytyssairaalaan kun matkaa on kahdeksan tuntia eikä puhelinyhteyttä töissä ole. Siinä oiski mulla jännät paikat, jos ei oltais saatu kesälomaa järkättyä tähän väliin. Nyt toivotan teille ihanaa päivää! Loppuviikosta tulossa postausta uudesta, aivan ihanasta huonekalusta, joka saapui olkkariin. Mutta hei, mitäs tykkäätte tästä terassin ilmeestä?

Artikkeli Terassi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe]]> http://6.1501455491 2020-07-02T13:05:02Z 2020-06-28T18:17:50Z Kaupallinen yhteistyö: Familon Makuuhuoneen sisustus rakentuu hyvästä unesta! Sisustuskohteeni pikkuruisen makuualkovin sisustuksen sydän on Familonin laadukas 5-vyöhykkeellinen Ultra-joustinsänkykokonaisuus, jonka tyylikäs ja näyttävä sängynpääty täydentää 5m2 kokoisen tilan. Katso upeat kuvat ja poimi sisustusvinkit oman makuuhuoneesi sisustukseen! Pienen makuuhuoneen sisustus Monissa kodeissa makuuhuoneet ovat kooltaan pieniä ja tunnelmallisen sisustuksen luominen saattaa olla hyvinkin haastavaa sängyn vallatessa […]

Artikkeli Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Familon

Makuuhuoneen sisustus rakentuu hyvästä unesta! Sisustuskohteeni pikkuruisen makuualkovin sisustuksen sydän on Familonin laadukas 5-vyöhykkeellinen Ultra-joustinsänkykokonaisuus, jonka tyylikäs ja näyttävä sängynpääty täydentää 5m2 kokoisen tilan. Katso upeat kuvat ja poimi sisustusvinkit oman makuuhuoneesi sisustukseen!

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienen makuuhuoneen sisustus

Monissa kodeissa makuuhuoneet ovat kooltaan pieniä ja tunnelmallisen sisustuksen luominen saattaa olla hyvinkin haastavaa sängyn vallatessa suurimman osan tilasta. Sisustuskohteeni makuualkovi on vielä keskivertoakin pienempi soppi, kooltaan vain 5m2, ja kalustuksen osalta oli alusta asti selvää ettei sinne juuri muuta mahdu kuin sänky. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli löytää makuualkoviin ulkoisesti upealta näyttävä parisänky, joka tarjoaa asiakkaalleni ylelliset unet.

Tummanharmaa Familon Ultra -joustinsänky on sisustuksellinen ja tyylikäs valinta. Laadukas kangasverhoilu ja vaakasuuntaisesti tikattu itsenäisenä elementtinä sängyn takana seisova Familon-sängynpääty luo harmonisen ja viimeistellyn tunnelman pikkuruiseen alkoviin. Yhdessä Familonin perkaalipuuvillaisten Ultra-sarjan pussilakanoiden ja tyynyliinojen kanssa lopputulos on kerrassaan upea! Pienten makuutilojen ja -huoneiden sisustuksessa sängynpääty on puhdasta taikuutta – sen avulla petaamatonkin sänky näyttää ryhdikkäältä ja hyvältä.

Jos olet joskus miettinyt miksi hotellin sängyssä nukkuu niin hyvin, on vastaus luultavimminkin suomalainen Familon ja heidän sänkyvalikoimansa! ♥

Tutustu Familonin sänkymallistoon täällä: ➤ familon.fi/sängyt

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Nuku hyvin kaikissa asennoissa!

Familonin Ultra-joustinsängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri sieltä mistä pitää, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden kaikissa nukkuma-asennoissa. Familonin 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion seutua, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan ja pitää selkärangan luonnollisen suorassa asennossa jopa kyljellään nukkuessa. Itse selkävaivaisena arvostan laadukasta unta ja Familon Ultra -joustinsängyn rakenteellinen tuki tekee nukkumisesta ihanaa!

Vyöhykkeellisen pussijousiston alla on aiempaa napakampi ja korkeampi Familon Bonnel -alajousisto, ja lisäksi sängyn pintaosassa on äärettömän hyväksi havaittu Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan visusti paikoillaan myös lasten pomppiessa pedissä. Asiakkaani lapset ovat jo aikuiseksi kasvaneita ja pesästä lentäneet, mutta miehelläni tämä samainen Familon Ultra -sänky kotonaan on ja myös lasten pomppulinna-leikit ovat liiankin tutuksi tulleet. 🙂

Familon Ultra -sänkyä on saatavana kolmessa koossa; 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Sisustuskohteessa on rinnakkain kaksi 80x200cm kokoista sänkyä, joiden päältä löytyy 160x200cm kokoinen 2-puoleinen Familon Ultra-petauspatja. Sängynjalkoja on saatavana useita erilaisia ja tähän sänkykokonaisuuteen valittiin tummanharmaaksi käsitellyt ylväät tammijalat, joiden pohjassa on metalliset yksityiskohdat.

Tutustu Familon Ultra -joustinsängyn ominaisuuksiin lisää täällä:familon.fi/ultra-joustinsänky

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän olon harmoniaa!

Familon Ultra -sijauspatja on 7cm paksu ja sen pehmusteena on pintapehmeää ja kimmoisaa, napakan tuen antavaa erikoispehmustetta. Kaksipuolisen sijauspatjan nystymäisesti muotoiltu profiloitu puoli antaa pehmeämmän tuen ja sileäpintainen puoli napakamman tuen.

Sijauspatjan ilmastoivaa joustoneuletta oleva päällinen aukeaa kaikilta neljältä sivulta ja sen voi pestä kotikoneessa kahdessa osassa 60°C lämpötilassa. Familon Ultra -sijauspatjasta on valittavana yhden hengen sänkyyn leveydet 80cm, 90cm ja 120cm ja parisänkyyn leveydet 160cm ja 180cm.

Lue lisää Familonin sijauspatjavalikoimasta täältä: ➤ familon.fi/sijauspatjat

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Täydelliset unet!

Asiakkaan kanssa sisustusta suunnitellessani juttelimme paljon laadusta ja aikaa kestävistä valinnoista pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Jokaisen tähän kotiin kannetun kalusteen, valaisimen, tekstiilin ja tavaran tuli olla aidosti tarpeellinen ja mahdollisimman helppohoitoinen, käyttöä kestävä ja ulkoisesti tyylikäs, kaunis ja ajaton.

Familon -pussilakanamalliston perkaalipuuvilla on puhdasta rakkautta! ♥︎ Vuosia olen nukkunut valkoisen Familonin pussilakanan alla ja kaupunkiyksiön makuualkoviin halusin ehdottomasti samat hotellityyliin sopivat viileän rapsakat lakanat.

Petasin sänkyyn neljä 50x60cm kokoista tyynyä ja kaksi tuplakokoista peittoa. Alempaan peittoon ja takimmaisiin tyynyihin sujautin puhtaanvalkoisen Familon-pussilakanan ja -tyynyliinat, päällimmäisen peiton ja keskimmäisten tyynyjen ympäriltä löytyy hienostuneesti raidallinen Familon Viivasto, toimittaen samalla myös päiväpeiton virkaa.

Valkoiset koristetyynyt ovat asiakkaani omat ja etualalla olevan tummanharmaan koristetyynyn ompelin kangaskaupasta löytämästäni kankaasta, saadakseni kokonaisuuteen sängyn verhoiluun sopivan sisustustyynyn.

Tutustu Familonin kodintekstiileihin täällä: ➤ familon.fi/tekstiilit

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienet yksityiskohdat

Familonin upean sängyn ja petivaatteiden lisäksi makuusopista löytyy pieni lasikantinen ja siro sivupöytä, musta lattiavalaisin, tekstiiliverhoiltu kaiutin ja valkoinen liljoilla täytetty maljakko. Kokonaisuus henkii hotellimaisen rauhaisaa tunnelmaa ja asiakkaani on lopputulokseen todella tyytyväinen, kuten minäkin! ♥

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän unen ALE!

Familonin verkkokaupassa on hyvän unen alennukset ja sisustuskohteessakin esitteltyjä tuotteita kesäalesta löytyy – esimerkiksi Familonin tuplakokoinen Ultra Viivasto -pussilakanasetti ja Ultra-joustinsänky ovat -30%! Tutustu Familonin valikoimaan ja kurkista samalla kesäaleen täällä:

► familon.fi ◀

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


Lue myös: ► Hotellilakanat ja lakanavertailu

Artikkeli Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>