CASA Blogit Suomen suosituin sisustusmedia! 2022-09-28T11:00:47Z https://casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://casablogit.fi/wp-content/uploads/2017/06/cropped-Näyttökuva-2017-06-05-kello-21.52.19-32x32.png Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Artic Store – Tyylikkäät sälekaihtimet]]> http://6.1501476024 2022-09-28T11:00:47Z 2022-09-28T11:00:29Z Kaupallinen yhteistyö: Artic-Kaihdin Oy Meidän kodin ikkunoihin on jo 20 vuotta sitten asennettu kotimaiset Artic-kaihtimet ja koirien kuluttamaa parvekkeen oven kaihdinta lukuunottamatta ne ovat edelleen uutta vastaavassa kunnossa. Haluan panostaa kotimaisuuteen ja laatuun, ja kun tuli puheeksi että tarvitsen toimistooni kaihtimet, tiesin heti mistä ne hankin. Artic kaihtimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita Artic-Kaihdin on 80-luvulla perustettu […]

Artikkeli Artic Store – Tyylikkäät sälekaihtimet julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Artic-Kaihdin Oy

Meidän kodin ikkunoihin on jo 20 vuotta sitten asennettu kotimaiset Artic-kaihtimet ja koirien kuluttamaa parvekkeen oven kaihdinta lukuunottamatta ne ovat edelleen uutta vastaavassa kunnossa. Haluan panostaa kotimaisuuteen ja laatuun, ja kun tuli puheeksi että tarvitsen toimistooni kaihtimet, tiesin heti mistä ne hankin.

Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store

Artic kaihtimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita

Artic-Kaihdin on 80-luvulla perustettu suomalainen perheyritys ja aurinkosuojien tarjoajien ehdoton ykkönen. Heidän lähes koko maan kattavassa erikoisliikeketju Artic Storessa palvellaan suunnittelusta asennukseen sekä kuluttajia että yrityksiä. Avainlippu-merkillä varustetusta laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin perinteisistä alumiinisälekaihtimista rullaverhoihin, screenkaihtimiin ja motorisoituihin ratkaisuihin.

Aurinkosuojat valmistetaan tilauksesta omien mittojen ja toiveiden mukaan. Näin vältytään valmistuksesta johtuvasta hävikistä, joka itselleni on tärkeä arvo. Artic Storen ammattilaiset etsivät sinulle parhaan ratkaisun ja auttavat valitsemaan aurinkosuojan, joka vastaa toiveitasi.

Halutessasi voit hyödyntää myös asennuspalvelua, kuten minä tein. Nelimetrisiin ikkunoihin en olisi mitenkään itse pystynyt kaihtimia asentamaan. Asennuksen ammattilaiset olivat hetkessä saaneet kaihtimet ikkunoihin ja he opastivat minut myös säätämään korkeita kaihtimia tarpeen ja valoisuuden mukaan.

Artic Storesta ammattitaitoinen asennuspalvelu
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store

Sälekaihtimet parantavat asumismukavuutta

Toimiston ikkunoihin halusin näkösuojaa, aurinkosuojaa ja äänieristystä. 3,5cm leveät tyylikkäät valkoiset alumiiniset sälekaihtimet olivat täydellinen kombinaatio ikkunoissa valmiiksi olleiden rullaverhojen kaveriksi.

Valkoiset kaihtimet heijastavat auringonvalon ja lämmön tehokkaasti ulos ja auttavat tilan viileänä pysymistä helteen aikana. Kirkkaassakin auringonpaisteessa tila saadaan pimennettyä ja toimiston sohvalla on paritkin nokoset tullut otettua. Sälekaihtimien ollessa kiinni voi myös elokuvia katsella valkokankaalta, vaikka aurinko paistaisi suoraan ikkunoihin. 

Talvella kaihtimet vuorostaan lisäävät lämmöneristävyyttä ja voivat auttaa säästämään lämmistyskuluissa, kun lämpöpatterien ei tarvitse paahtaa täydellä volyymilla.

Kaihtimet eristävät myös ääntä ja vähentävät kaikua, kun ikkunoiden sileä pinta ei pääse toimimaan heijastuspintana. Tämä on testattu kovaäänisellä puheella ja musiikin volyymilla, jossa basso kevyesti kumisi ulos mutta muuta ei kuulunut.

Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Parhaat aurinkosuojat Artic Storesta
Parhaat aurinkosuojat Artic Storesta

Artic Store – Ratkaisut kaikkiin ikkunoihin

Perinteisiä alumiinisia sälekaihtimia saa neljässä eri koossa – ohuin on leveydeltään vain 1,6cm ja levein on 5cm. Värivaihtoehtoja sälekaihtimissa on 44 ja ne löydät TÄÄLTÄ. Artic Storesta löydät myös laajan valikoiman muita tuotteita kuten rullaverhoja, parvekekaihtimia, lamelli- ja pliseeverhoja sekä screenkaihtimia, joissa halutaan rajata näytöille heijastuvaa valoa, menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin.

Tutustu valikoimaan ja laita koti kuntoon Artic Storen tyylikkäillä ratkaisuilla!

articstore.fi

Aurinkoista syyspäivää kaikille!


Artikkeli Artic Store – Tyylikkäät sälekaihtimet julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kodin parhaat helmet – Hullut Päivät 2022]]> http://6.1501476158 2022-09-28T10:43:28Z 2022-09-27T17:26:51Z Hullut Päivät alkavat keskiviikkona klo 7:00 ja jo kukon laulun aikaan olen kärkkymässä muutamia juttuja. Hullujen Päivien valikoimassa* on poikkeuksellisen paljon tuotteita ja klassikoiden rinnalla on monenlaista uutta. Keräsin teille parhaat helmet kodin osastolta, joista osan jo omistan ja loput Hullareilta ostan. 🙂 Unikaveriksi vain parasta! Joutsenen untuvapeitot ovat olleet käytössä jo yli kymmenen vuotta […]

Artikkeli Kodin parhaat helmet – Hullut Päivät 2022 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Hullut Päivät alkavat keskiviikkona klo 7:00 ja jo kukon laulun aikaan olen kärkkymässä muutamia juttuja. Hullujen Päivien valikoimassa* on poikkeuksellisen paljon tuotteita ja klassikoiden rinnalla on monenlaista uutta. Keräsin teille parhaat helmet kodin osastolta, joista osan jo omistan ja loput Hullareilta ostan. 🙂

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet
Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Unikaveriksi vain parasta!

Joutsenen untuvapeitot ovat olleet käytössä jo yli kymmenen vuotta ja viime kevään Hulluilta Päiviltä ostin uuden tuplakokoisen peiton. Rakastan sitä miten muhkeana ja kuohkeana peitto pysyy pussilakanan sisällä ja on auttaa säätelemään kehon lämpötilaa vuoden aikojen mukaan.

Hoien untuvamaiset Dreamfill-kuitutyynyt meillä on ollut kolmisen vuotta ja ne ovat täydellisyyden huipentuma. Täytettä on valmiiksi tuhdit 700g ja sitä voi halutessaan poistaa, jos tykkää litteämmästä tyynystä.

Balmuirin silkkisen tuntuinen puuvillasatiininen Castellana-pussilakana on ostoslistalla ja sitä pariinkin otteeseen myymälässä hypistelleenä olen aivan myyty. Rapsakka perkaalipuuvilla on aina minulle ykkönen, mutta vaihtelun vuoksi päätin ostaa kakkoslakanoiksi nämä sileät Castellanat.

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Upeaa designia

Olohuone on kaipaillut kattolamppuja vuosia. En halua plafondia ja riippuvalaisinten osalta ei ole kovin paljoa tilaa korkeussuunnassa, sillä lamppujen alta pitää pystyä pitemmänkin ihmisen kävelemään. Design by Grönlundin Flyer-riippuvalaisin on halkaisijaltaan 70cm ja se jää sopivan ylös. Näitä tulee kattoon kaksi rinnakkain, jos vaan ehdin ostamaan omani.

String Hallway -hyllysetti tulee toimiston kapealle seinälle. Tuo on täydellisen kokoinen 1-6 hengen takkien ripustamiseen ja näyttää kesäaikaan hyvältä myös tyhjänä.

Muuramen Mup tv-tasossa olevat valkoiset Viiva-jalat ovat ihanat ja sellaiset vaihdan toimistoni Mup-laatikostojen ja kaappien alle.

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Arjesta parempaa

Oma Iittalan All Steel paistokasarini on ollut käytössä melkeinpä päivittäin vuodesta 2015. Nyt noin 2000 käyttökerran jälkeen se on tullut tiensä päähän ja uuden ostan Hullareilta.

Smegin leivänpaahdin on tytön toivomus. Ensin ajattelin että ostan sen joululahjaksi, mutta kyllä se otetaan käyttöön heti kun se saapuu. Tyttö haluaa aamupalaksi paahtoleipää ja Smegin malli on leivänpaahtimista minusta kaunein.

Yamazakin Tower-tarjoiluvaunu tulee niin ikään toimistoon pieneksi bistro-pisteeksi. Kahvien ja tarjottavien kantaminen huoneen poikki pöydälle on ihan turhaa ravaamista ja samalla säästyy pöytätilaa kun maidot, sokerit, teet ja naposteltavat voivat jäädä kärryyn.

Stadler Formin ilmankostuttaja on tarpeen, sillä pakkasilla huoneilmasta tulee kuiva ja limakalvot kärsivät. Paljon parempi on nukkuakin ja etenkin tytölle tämä on todella tärkeää. Viime syksynä piti jo tämä ostaa ja nyt se lähtee tilaukseen!

* * *

Käy katsomassa Hullut Päivät -kuvaston tuotteet etukäteen ja tallenna itsellesi muistilista valmiiksi aamua varten!

hullupaivat.com*

Huomiseen!

Kuvat: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Artikkeli Kodin parhaat helmet – Hullut Päivät 2022 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[Søstrene Grene ostokset]]> http://18.1501108467 2022-09-27T09:34:17Z 2022-09-27T09:33:47Z Viimeksi kun kävin Helsingissä, piipahdin ensimmäistä kertaa Søstrene Grene liikkeessä. Pojalle lähdettiin skeittiä ostamaan ja ohikulkumatkalla huomasin kaupan. Tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja viivyin yli tunnin ihastelemassa tarjontaa. Kaupan ulkopuolelta tulikin jo puhelu, että äiti eikö meidän pitäny mennä eri kauppaan 😁 Niin kiehtova sisustusliike täynnä kaikkea pientä ja isoa sisustustavaraa sekä käyttötavaroita. […]

Artikkeli Søstrene Grene ostokset julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>

Viimeksi kun kävin Helsingissä, piipahdin ensimmäistä kertaa Søstrene Grene liikkeessä. Pojalle lähdettiin skeittiä ostamaan ja ohikulkumatkalla huomasin kaupan. Tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja viivyin yli tunnin ihastelemassa tarjontaa. Kaupan ulkopuolelta tulikin jo puhelu, että äiti eikö meidän pitäny mennä eri kauppaan 😁 Niin kiehtova sisustusliike täynnä kaikkea pientä ja isoa sisustustavaraa sekä käyttötavaroita. Niin mun makuun ihan kaikki mitä siellä oli myytävänä! Harmi kun asutaan sen verran kaukana, että tuonne pääsee ehkä kerran vuodessa. Onko liike sulle tuttu?

Søstrene Grene

Søstrene Grenestä mukaan lähti mm. messinkiset sakset. Tosi hyvät mitä oon tässä kuukauden ajan näitä käyttänyt. Ja uusi raastinrauta entisen mentyä rikki. Kuivakukkia, sidontalankaa, ihanan sävyisiä kruunukynttilöitä pimeisiin iltoihin sekä kaunis vaalea maljakko. Maljakkoon laitoin kuivattamani pellavan oksat, joita kylvin keväällä peltoon. Tänne liikkeeseen on päästävä joskus uudestaan! Nimi on muuten älyttömän vaikea muistaa..ainakin minulla. Piti ostoskassista tarkistaa mikä tän nimi olikaan 😀

Täällä on porukka ollut flunssassa jo pitkään. Tuntuu, että kun joku perheestä paranee, kohta alkaa rundi alusta. Itse kävin tänään labrassa, kun ei meinaa tauti loppua ollenkaan. Ääntä ei ole juuri yhtään ja mulla kun on tapana laulaa yksin autossa biisin mukana, niin tänään kuulosti vielä hirveemmältä mitä yleensä 🤣 Ei oo laulun lahjoja mulle suotu. Ihanaista syyskuun viimeistä viikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Artikkeli Søstrene Grene ostokset julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kauneuden suosikit 2022]]> http://6.1501476070 2022-09-23T18:13:27Z 2022-09-23T16:33:19Z Viimeisen vuoden aikana olen testaillut monia kauneudenhoidon tuotteita, joita minulle on suositeltu ja joita olen siskoltani kokeiluun saanut. Parhaimmisto on jäänyt käyttööni pysyvästi, esimerkkinä Ida Wargin Pro Growth -shampoo ja hoitoaine, jotka ovat jo vuoden olleet yhtäjaksoisesti käytössä. Tuotekuva: Dior Dior La Mousse OFF / ON Foaming Cleanser Anti-Pollution Dior La Mousse OFF / ON […]

Artikkeli Kauneuden suosikit 2022 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Viimeisen vuoden aikana olen testaillut monia kauneudenhoidon tuotteita, joita minulle on suositeltu ja joita olen siskoltani kokeiluun saanut. Parhaimmisto on jäänyt käyttööni pysyvästi, esimerkkinä Ida Wargin Pro Growth -shampoo ja hoitoaine, jotka ovat jo vuoden olleet yhtäjaksoisesti käytössä.

Kauneuden suosikit 2022 - Omakotivalkoinen
Dior La Mousse OFF / On Foaming Cleanser puhdistusvaahto

Tuotekuva: Dior

Dior La Mousse OFF / ON Foaming Cleanser Anti-Pollution

Dior La Mousse OFF / ON -putsari* on koostumukseltaan ihanan kermainen ja tuhdista puhdistustehostaan huolimatta hellävarainen. Pintakuiva ihoni ei kestä mitä tahansa ja monesti olen tarttunut kuivaihoiselle sopivaan puhdistusmaitoon, josta jää ikävästi hieman rasvainen tuntu iholle. Haluan ihon tuntuvan puhtaalta ja kosmetologi suositteli kokeilemaan tätä Diorin puhdistusvaahtoa. Onneksi luotin hänen sanaan, sillä tämä on täydellinen kombinaatio pesevyyttä ja hellavaraista hoitoa.

OFF/ON Foaming Cleanser poistaa perusteellisesti iholta talin, meikin ja pienet likahiukkaset. Se sisältää Diorin omasta puutarhasta peräisin olevaa puhdistavaa lumpeenkukkaa ja rauhoittavaa ruiskaunokkivettä, jotka yhdessä hellivät ihoa. Tämä on täydellinen puhdistusaine pintakuivuuteen taipuvaiselle epäpuhtaalle ja herkälle iholle. Odottelen parhaillaan postipakettia saapuvaksi, josta löytyy uusi puteli tätä mahtavaa putsaria.

Dior Hydra Life Sorbet Water Mist ja Essence seerumi

Tuotekuva: Dior

Dior Hydra Life Sorbet Water sumute ja seerumi

Dior Hydra Life -sarjan Fresh Reviver Sorbet Water Mist* on jumalaisen ihana kosteuttava suihke, jota laitan iholle heti ensimmäisenä pesun jälkeen. Kosteuttava sumu asettuu iholle tasaisesti ja riittäisi melkeinpä yksistään kostuttamaan kasvoja. Tätä olen käyttänyt joulusta asti ja postipaketissa odottelee kolmas suihkepulloni.

Diorin Hydra Life -sarjaan myös kuuluva Deep Hydration Sorbet Water Essence* on geelimäinen seerumi, joka imeytyy nopeasti ja tekee ihosta hehkuvan. Tämä on erittäin tehokas kosteuttaja ja jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen noin 8 tunnin päästä huomasin miten ihosta tuli pehmeä ja myös ihohuokoset olivat häipyneet näkyvistä.

Seerumia levitän kasvoille Sorbet Water Mist -sumun jälkeen ja olen totaalisen rakastunut. Iho tuntuu niin hyvältä etten aamuisin laita kosteusvoidetta lainkaan. Meikkipuuterikin levittyy kauniisti iholle ja kestää koko päivän – nyt kun helteet ovat ohi. 🙂

Byredo Rose of No Man´s Land tuoksu suihkusaippua ja kosteusvoide

Tuotekuva: Byredo

Byredo – Rose of No Man´s Land

Byredon tuoksut, suihkusaippuat ja vartalovoiteet ovat jo pari vuotta olleet käytössä. Suosikkini Gypsy Water ja Elevent Hour ovat saaneet rinnalleen kolmannen ihanuuden – Rose of No Man’s Landin, joka minulta löytyy suihkusaippuana* ja vartalovoiteena*.

Tuoksussa yhdistyy puuteri, pippuri sekä vadelma ja sävy muuntuu iholla ihanan pehmeäksi ja milliriikkisen ruusuiseksi. En ole koskaan ollut ruusun tuoksuisten hajuvesien ystävä, mutta ruusuisuudestaan huolimatta tämä on mieletön aarre, joka sopii myös miehille. Tästä tuli samantien lempparini ja välillä kun kaipaan buustia tai lohtua, pesen kädet Rose of No Man’s Land -suihkusaippualla.

Chanel La Creme Main käsivoide

Tuotekuva: Chanel

Chanel La Cream Main käsivoide

Olen todella nirso käsirasvojen suhteen. En tykkää yhtään jos kädet jäävät vähänkään rasvaisiksi ja vaadin voiteelta myös nanonopeasti tapahtuvaa imeytymistä. Useampikin lukijani on vuosien varrella suositellut minulle Chanelin pisaran muotoista käsivoidetta ja viime keväänä taivuin sitä kokeilemaan. 🙂 Chanel La Creme Main on paras koskaan kokeilemani käsirasva, se ei jätä käsiä rasvaisiksi ja imeytyy niin vauhdilla, että parissa minuutissa voin huoletta haroa hiuksiani.

Chanel Le Creme Main kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Yllättävänä momenttina se myös vahvistaa kynsiä, enkä muista koska viimeksi kynnet olisi liuskottuneet. Tämä on napakymppi josta kiitos kuuluu teille ihanille, jotka olette jaksaneet vannoa tämän käsivoiteen puolesta!

Ida Warg pro Growth shampoo ja hoitoaine

Tuotekuva: Ida Warg

Ida Warg Pro Growth shampoo ja hoitoaine

Ida Wargin Pro Growth -shampoo* on koostumukseltaan ihana. Hiuksiin jää huuhtelun jälkeen hieman nitisevä tuntuma ja latvoista tulee samettisen sileät. Myös Pro Growth -hoitoaine* on sopivan hoitava, eikä tee hiuksista littanoita.

Hiukseni ovat selvästi tuuheammat ja myös hiustenkasvun näkee selvästi. Minulla ei ole koskaan ollut näin paksuja hiuksia kuin nyt ja pituuskin ylettää jo lapaluihin. Näillä Pro Growth -tuotteilla olen hoitanut hiuksiani tauotta viime syksystä asti eikä loppua näy. 🙂

Tuotekuva: Chanel

Chanel Body Excellence Lait Haute Hydration

Ostin kiinteyttävän Chanel Body Excellence -vartalovoiteen vuoden 2021 alussa ja kirjoittelin teille siitä arvostelun risujen saattelemana puolisen vuotta myöhemmin, postauksen voit lukaista TÄÄLTÄ. Miinusta annoin mm. painavasta lasipurkista, jota oli suorastaan vaarallista käsitellä laattalattialla. Itse tuote oli muutoin varsin toimiva ja harmittelin pakkauksen epäkäytännöllisyyttä. Tänä keväänä puntaroin jälleen kiinteyttävien vartalovoiteiden välillä ja päädyin muovisessa pumppupullossa olevaan Chanel Body Excellence -voiteeseen, jonka luvattiin olevan tehokkuudeltaan yhtä hyvä mutta koostumukseltaan purkkivoidetta kevyempää.

Käytin tätä uutta vartalovoidettani säntillisesti aina jokaisen suihkun jälkeen (max kerran päivässä) ja huomasin että alavartalon ihosta tuli kuin tulikin napakampi ja ihosta tasaisempi. Tälle helpommin käsiteltävälle pumppupullolle ja sen sisällölle annan 9/10.

Muutama muu juttu suosikkilistaltani saa nyt jäädä odottamaan omaa postaustaan, jottei tästä tulisi liian pitkä ja raskas luettavaksi. Esimerkkinä Colgate Elixir White Restore -hammastahna, joka aidosti toimii ja on vaalentanut arvioni mukaan purukalustoani kahdella asteella. 🙂 Palaillaan siis aiheen pariin vielä myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua!

*sisältää kaupallisen linkin


Artikkeli Kauneuden suosikit 2022 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[3 mustaa tyllimekkoa]]> http://6.1501476083 2022-09-20T15:39:03Z 2022-09-20T15:38:24Z Pikkujoulukauden pirskeet lähestyvät ja onnistuin sattumalla tekemään supermahtavan löydön nettikirpparilta – kolmen tyllimekon setin, jota odotan parhaillaan saapuvaksi. Alkuperäinen omistaja oli tilannut mekot ulkomailta ja todennut että ne olivat liian pienet. Ilmoitettujen mittojen perusteella mekkojen pitäisi mahtua minulle ja jännityksellä odotan miten käy kun postipaketti saapuu perille. 🙂 Yllä olevan kuvan mekko on suosikkini kaikista […]

Artikkeli 3 mustaa tyllimekkoa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Pikkujoulukauden pirskeet lähestyvät ja onnistuin sattumalla tekemään supermahtavan löydön nettikirpparilta – kolmen tyllimekon setin, jota odotan parhaillaan saapuvaksi.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Alkuperäinen omistaja oli tilannut mekot ulkomailta ja todennut että ne olivat liian pienet. Ilmoitettujen mittojen perusteella mekkojen pitäisi mahtua minulle ja jännityksellä odotan miten käy kun postipaketti saapuu perille. 🙂

Yllä olevan kuvan mekko on suosikkini kaikista kolmesta. Takana selässä kulkee piilovetoketju ja materiaali on hieman joustavaa ja sopivan napakkaa makkarat kasassa pitävää mikrokuitua. Kirppismyyjä kertoi tyllin olevan laadukasta ja pehmeää. Ei ole siis huolta että ohuet sukkahousut menisivät rikki, kuten karkean tyllin kanssa voi käydä.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Tämä toinen mekko on myös ihana ja tykkään tuosta tyllihelman pintakerroksissa olevasta halkiosta. Yläosa hieman mietityttää onko se liian avonainen vaikka pikkujouluissa saakin pukeutua näyttävämmin. Jos mekko ei tunnu omalta niin kirppistelen sen samaan 10€ hintaan eteenpäin mitä itse siitä olen maksanut.

Musta tyllimekko pikkujouluihin

Tässä mekossa tylli on piilossa helman alla ja lopputuloksena on kauniisti levenevä A-malli. Yläosa on tässäkin mallissa avoin, mutta malli on parempi. Myyjä sanoi mekon olevan todella mukava päällä, jos se vaan mahtuu vyötäröstä. Saapi nähdä miten käy, laitanko tämänkin eteenpäin vai annanko sille mahdollisuuden. 🙂

* * *

Sain hurjasta työrupeamasta palkkioksi flenssun ja pikku hiljaa aletaan olla voiton puolella. Tämä oli hyvä muistutus levon tärkeydestä ja siitä että syksyn tullessa on tärkeää pukeutua lämpimästi. Siirryinkin jo suosiolla käyttämään nilkkamittaista toppatakkiani, jonka täyte on unelman kevyttä untuvaa…

Kivaa tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ 5 vinkkiä onnistuneiden kirppiskauppojen tekoon


Artikkeli 3 mustaa tyllimekkoa julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Iittala Design Fest -alennuskoodi]]> http://6.1501476074 2022-09-18T10:03:51Z 2022-09-18T10:03:15Z Vielä tänään ehdit osallistumaan Iittalan kestävän muotoilun juhlaan ja lunastamaan alennuskoodin, jolla saat laajasta valikoimasta -30% alennusta. Iittala Design Fest* esittelee kiinnostavat uutuudet ja erikoiserät, jotka ovat saatavilla vain Iittalan verkkokaupasta! Myiittala-jäsenenä saat vielä tänään sunnuntaina klo 23:59 asti 30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus koskee mm. omaa suosikkiani All Steel -sarjan kattiloita ja pannuja, ihania […]

Artikkeli Iittala Design Fest -alennuskoodi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Vielä tänään ehdit osallistumaan Iittalan kestävän muotoilun juhlaan ja lunastamaan alennuskoodin, jolla saat laajasta valikoimasta -30% alennusta. Iittala Design Fest* esittelee kiinnostavat uutuudet ja erikoiserät, jotka ovat saatavilla vain Iittalan verkkokaupasta!

iIttala Design Fest alekoodi

Myiittala-jäsenenä saat vielä tänään sunnuntaina klo 23:59 asti 30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus koskee mm. omaa suosikkiani All Steel -sarjan kattiloita ja pannuja, ihania juomalaseja, Muumi-tuotteita, tekstiilejä, valaisimia ja Iittalan sekä Arabian klassikkoastioita. Hyödynnä etusi ja lisää kassalla koodi DESIGNLAHJA etukoodi-kenttään.

iittala.com*

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!

Kuva: Iittala.com, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Supervinkki – All Steel kattilat ja pannut


Artikkeli Iittala Design Fest -alennuskoodi julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[Ihana kirppislöytö Valinte valaisin]]> http://18.1501108463 2022-09-16T04:56:46Z 2022-09-16T04:56:29Z Kävin illalla haravoimassa ensimmäiset puista tippuneet lehdet ja neulaset pihalta. Täällä pensaat on jo ruskan sävyissä ja puut alkaa kellastumaan. Lappiin haluaisin edelleen katsomaan pitkästä aikaa kunnon ruskaa. Oon nähny niin paljon keloja instasta, että hirveä hinku ois päästä pohjoiseen! Miten kaunista siellä alkaa olemaan. Ja ne söpöt porot 😍 Meinaatko käydä katsomassa ruskaa vai […]

Artikkeli Ihana kirppislöytö Valinte valaisin julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kävin illalla haravoimassa ensimmäiset puista tippuneet lehdet ja neulaset pihalta. Täällä pensaat on jo ruskan sävyissä ja puut alkaa kellastumaan. Lappiin haluaisin edelleen katsomaan pitkästä aikaa kunnon ruskaa. Oon nähny niin paljon keloja instasta, että hirveä hinku ois päästä pohjoiseen! Miten kaunista siellä alkaa olemaan. Ja ne söpöt porot 😍 Meinaatko käydä katsomassa ruskaa vai ootko jo siellä?

Valinte valaisin

Tässä tämä ihana kirppislöytö 12 eurolla. Valinten lattiavalaisin täydellisen värisellä varjostimella. Täysin kunnossa oleva, puhdistin vain valaisimen. Piti kurkata vielä pohjaan ja olihan siellä Valinten leima. Älyttömän kaunis ilman valoa ja valon kanssa 🤎 Antaa tunnelmallisen valon ja siksi päädyinkin laittamaan valaisimen keittiöön. Keittiössä onkin erinäköistä, kun viherseinä on saanut lähtöpassit ja tilalle on tullut Madam Stoltzin palmuinen seinäkoriste olohuoneesta. Sohvalta käsin saan nyt ihastella valaisinta keittiön puolelle. Hitsit, että mä tykkään tämmöisistä löydöistä! Ovh. oli muuten 220€, piti ihan googlettaa ku nappasin tän kainaloon. Ei huono löytö. Mitä mieltä olet, sopiiko lattiavalaisin keittiöön?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Artikkeli Ihana kirppislöytö Valinte valaisin julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Huippu Sisustusvaha – Hoitava sävy puupinnoille]]> http://6.1501475121 2022-09-16T08:43:48Z 2022-09-15T15:25:53Z Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Huippu Sisustusvaha on kotimaisen Eskaron uutuus. Lähes hajuton sisustusvaha on kehitetty erityisesti hirsipuulle ja se on hengittävä, turvallinen ja puupintaa suojaava kuultava vaha. Sävytetty Huippu Sisustusvaha sisältää niin runsaasti väripigmenttiä, että käsittelemättömälle puupinnalle riittää monesti yksi kerros. Toimistona ja viihdekeskuksena toimivan tilani tummuneet puupaneelit ja karmean keltainen katto saivat uuden raikkaan ilmeen […]

Artikkeli Huippu Sisustusvaha – Hoitava sävy puupinnoille julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Eskaro

Huippu Sisustusvaha on kotimaisen Eskaron uutuus. Lähes hajuton sisustusvaha on kehitetty erityisesti hirsipuulle ja se on hengittävä, turvallinen ja puupintaa suojaava kuultava vaha. Sävytetty Huippu Sisustusvaha sisältää niin runsaasti väripigmenttiä, että käsittelemättömälle puupinnalle riittää monesti yksi kerros. Toimistona ja viihdekeskuksena toimivan tilani tummuneet puupaneelit ja karmean keltainen katto saivat uuden raikkaan ilmeen Eskaron tuotteilla – katso hurjat muutoskuvat! 🙂

Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Suuri muutos sisustusremontti toimistoon

Epätasaisesti tummunut mäntypaneeli

Lähtötilanne oli varsin karu. Epätasaisesti tummuneesta mäntypaneelista näki selvästi missä edellisen vuokralaisen hyllyt ja kaapit olivat sijainneet. Kaappien kohdalta paneeli oli vaaleampi ja seinien yläosasta paikoitellen lähes oranssi.

Äänieristyksen kannalta seinien panelointi on mainio ratkaisu, mutta naturellina puu tummuu ajan saatossa aina. Rakastan vaaleaa puuta, kuten koivua, saarnia ja lakkaamatonta tuoretta mäntyä, mutta paneelit olivat niin läikikkäät ettei pelkkä hionta ja sävytön vaha olisi epätasaisuuksia peittänyt.

Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat

Raikkaan valkoinen Huippu Sisustusvaha

Toimistotilan seiniin asennetut korkeaa tilaa akustoivat puupaneelit sävytettiin kauniin valkoisiksi Eskaron Huippu Sisustusvahalla. Eskaron uusi sisustusvaha on koostumukseltaan paksumpaa kuin perinteiset puuvahat ja sitä on helppo työstää ilman roiskeita ja valumia. Jo yhdellä kerroksella saa peittävän ja tasaisen tuloksen, jossa puunsyyt jäävät kauniisti kuultamaan sävytetyn vahan alta.

Omassa tapauksessani mäntypaneelit olivat niin pahasti tummuneet ja läikikkäät, että vasta kolmannella käsittelyllä seinät saatiin tasaisen kauniiksi ja hohtavan vaaleiksi. Vanhat paneelit olivat myös kuivuneet ja puu imi sisustusvahan itseensä ensimmäisellä kerroksella todella nopeasti. Paneeleista huomasi miten ne silottuivat ja muuntuivat elinvoimaisemmiksi. Huippu sisustusvahan hoitavat ainesosat herättävät kuivan puun eloon ja se on kuin laittaisi kosteusvoidetta pakkasen kuivattamalle iholle.

Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat

Riittoisa sisustusvaha monessa eri värissä

Eskaro Huippu Sisustusvahan omaisuuksiin kuuluu myös erinomainen riittävyys. Litralla maalia käsittelet jopa 14m2 kokoisen alueen. Huippu Sisustusvaha sopii käsittelemättömille ja aiemmin puuvahalla käsitellyille pinnoille kuiviin sekä kosteisiin sisätiloihin, kuten hirsi- ja paneelipinnoille, kalusteille, oviin ja ikkunoihin.

Myös puupuhtaille ja aiemmin öljyvahatuille puulattioille se sopii. Maalia jäi sen verran yli, että maalaan vielä kylpyhuoneen paneelikaton valkoiseksi.

Huippu Sisustusvaha on saavilla useissa sävyissä. Katso vaihtoehdot Eskaron WOOD ja LACQUER -värikartoista täältä: ➤ eskaro.fi/varikartat

Eskaro Pro 3 pohja- ja kattomaali niin runsas pigmentti että yksi kerros riittää
Eskaro Pro 3 pohja- ja kattomaali niin runsas pigmentti että yksi kerros riittää

Eskaro Pro 3 – Runsas pigmenttinen pohja- ja kattomaali

Myös keltainen katto kaipasi raikastusta ja se maalattiin valkoiseksi Eskaro Pro 3 -pohjamaalilla, joka on erittäin peittävää ja sisältää runsaasti väripigmenttiä. Uskotteko jos sanon että katto maalattiin vain kerran? Näin nimittäin tehtiin ja jälki on todella tasainen ja vitivalkoinen. 🙂

Madallettua osaa kiertävä kirsikan värinen kapea lista sekä ikkunan verholistat maalattiin kahdesti, jotta lopputuloksesta tuli täydellinen. Pro 3 on mieletön maali ja esimerkkinä siitä on meidän keittiö, jonka seinässä on vain Pro 3 -pohjamaalia kun en ehtinyt remontin aikaan maalaamaan sen päälle pintamaalia. Tahrat ja välitilassa olevan suojalasin yläpuolelle lentäneet roiskeet on lähteneet pyyhkimällä ja sävykin on edelleen paperin valkoinen, joka Eskaron värikartassa on E019 Whooper Swan.

Eskaro Pro 3 pohja- ja kattomaali niin runsas pigmentti että yksi kerros riittää
Eskaro Pro 3 pohja- ja kattomaali niin runsas pigmentti että yksi kerros riittää
Eskaro Pro 3 pohja- ja kattomaali niin runsas pigmentti että yksi kerros riittää
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat

Ammattilaisten suosikki

Kotimaisen Eskaron tuotteet ovat aina yllättäneet positiivisesti sekä minut että remonttiin palkatut ammattilaiset. Eskaro Huippu Sisustusvaha sai kehuja remonttimiehiltä pigmenttipitoisuudestaan ja koostumuksestaan, sisustusvahaa oli mukava käsitellä sekä telalla että pensselillä.

Ylistystä sai myös katossa käytetty Pro 3 -pohjamaali, jonka peittokyky sai maalarinkin hämmästymään. 🙂 Lisähuomiona kiiteltiin molempien osalta hajua, joka oli miltei olematon. Eskaron maalit ovat hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisia – pigmenttiä ei säästellä, koostumus on kaikissa kokeilemissani maaleissa ja vahoissa ollut helposti työstettävä ja hajut ovat niin neutraaleja, että myös tuoksuherkät ja astmaatikot voivat huoletta oleilla maalattavassa tilassa. ❤

Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat
Huippu Sisustusvaha hoitaa ja sävyttää kodin ja toimiston puupinnat

Maailman parhaat maalit ja vahat Eskarolta

Jos sinulla on kotonasi tai mökilläsi puisia pintoja jotka tarvitsevat suojausta, sävytystä tai sekä että, suosittelen suurella tyytyväisyydellä Eskaron Huippu Sisustusvahaa. Eskarolta löydät maailman parhaat maalit, tasoitteet ja vahat kaikkiin kodin ja kesämökin tarpeisiin. Eskaro-tuotteissa käsiteltävyys, turvallisuus ja pigmentin määrä ovat omaa luokkaansa ja jokainen joka Eskaron tuotteita on kokeillut toteaa saman. 🙂

Tutustu laajaan valikoimaan ja katso lähin jälleenmyyjäsi täältä:

Eskaro.fi

Tunnelmallista torstaita kaikille!

Lue myös maailman parhaasta sisustusmaalista: ➤ Eskaro Silk – Mattainen & pesunkestävä seinämaali


Artikkeli Huippu Sisustusvaha – Hoitava sävy puupinnoille julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
J / white & black http://whiteandblack.casablogit.fi <![CDATA[2-vuotissynttärit]]> http://18.1501108427 2022-09-13T17:49:44Z 2022-09-13T17:49:16Z Juhlimme pienen rakkaan syntymäpäiviä jo kesällä, mutta nyt vasta ehdin julkaisemaan kuvat tänne ❤ Tänä vuonna leivoin itse, kun kerrankin oli töiden puolesta aikaa. Tein juhliin mustikka-valkosuklaakakun, suklaajuustokakun ja lusikkaleipiä. Suolaisella puolella oli erilaisia pizzoja, juustokierretikkuja ja ruissipsejä tonnikalatahnatäytteellä. Kakut koristelin oman pihan gerberoilla ja yrteillä sekä Lidlin pensasmustikoilla ja neilikoilla. Ihanan rennot kesäjuhlat ja […]

Artikkeli 2-vuotissynttärit julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
synttärit

Juhlimme pienen rakkaan syntymäpäiviä jo kesällä, mutta nyt vasta ehdin julkaisemaan kuvat tänne ❤ Tänä vuonna leivoin itse, kun kerrankin oli töiden puolesta aikaa. Tein juhliin mustikka-valkosuklaakakun, suklaajuustokakun ja lusikkaleipiä. Suolaisella puolella oli erilaisia pizzoja, juustokierretikkuja ja ruissipsejä tonnikalatahnatäytteellä. Kakut koristelin oman pihan gerberoilla ja yrteillä sekä Lidlin pensasmustikoilla ja neilikoilla. Ihanan rennot kesäjuhlat ja tarkeni olla pihalla koko päivän.

suklaajuustokakku
mustikkavalkosuklaakakku
juustokakku

2-vuotias

Kun täytin kaksi vuotta, aloin kovasti juttelemaan ja puhua höpöttelemään aamusta iltaan. Juttelen jo kuuden, seitsemän sanan lauseita.. Ja mikä huumorintaju mulla on! Keneenköhän lie olen tullut!? Joka päivä äiti ja isi saa nauraa ja ihmetellä mitä kaikkea oon tänään keksinytkään. Isommat sisarukset saan myös nauramaan samantien kun tulevat koulusta kotiin. Yleensä juoksenkin isosiskon huoneeseen tukka hulmuten, kun kuulen oven käyvän. Mulla on pää täynnä hassuja ideoita, joilla hauskuutan koko perhettä. Tänään kun käytiin sienimetsällä leikin pientä ‘Pissa Possua’ ja irvistelin pyöränistuimessa. Sitte kun tultiin kotiin, mulla oli kananpaskaa kengässä ja esittelin sitä kaikille. Välillä äitin ja isin pitää kääntää pää pois ja mennä oven taakse hihittelemään, kun päästän suustani sellaisia sanoja joita ei sais sanoa. Ja eihän niille sais nauraa, kun se vaan yllyttää mua sanomaan niitä lisää. Noilta meidän teineiltä ne olen oppinut 🤭🙈 Vaikka väittävät etteivät ole opettaneet 🤣

Puhumisen lisäksi tykkään kovasti nukeilla leikkimisestä. Mulla on iso ja pieni vauva, joille annan ruokaa, vien potalle ja laitan nukkumaan. Välillä käsittelen niitä vähän liian lujaa ja pyydän heti anteeksi. Aina kun pyydän anteeksi, halaan samalla niin suloisesti ettei mulle voi suutahtaa.

Tykkään myös karkaamisesta. Olen oppinut aukaisemaan etuoven ja äiti pitääkin sitä usein lukossa, koska saatan hypätä hiiren hiljaa mini-Reinoihin ja karata pihalle. Kerran juoksin terassin sohvalle piiloon peiton alle ja äiti huuteli mua kovasti pitkin pihaa. En jaksanut vastata, vaan laitoin silmät kiinni ja esitin nukkuvaa. Sitten kun äiti mut löysi, mua alkoi kauheasti naurattaan. En ymmärrä miksi äiti juoksi monta kertaa ohi 👀

Vielä yks juttu pitää kertoa, jonka oon oppinut meidän teiniltä. Isoveli vastaa äitille aina ‘kohta’ kun äiti pyytää esim. siivoamaan huoneen tai tyhjentämään tiskikoneen. No mä tykkään käyttää ihan samaa sanaa! Äiti kun kysyy lähdetäänkö ulos, kerätäänkö leikit tai vaihdetaanko vaippa, niin vastaan ‘kohta’. Tai oikeestaan ihan sama mitä äiti kysyy niin vastaan kohta. Lempparivastaus nykyään.

Jos mun pitäis kuvailla itseäni kolmella sanalla sanoisin: Nauravainen, herkkä ja kohtelias. Muistan aina sanoa ‘kiitoksia’ kun olen syönyt ruoan loppuun tai vaikken ole maistanutkaan. Huudan myös kaupan kassalla isoon ääneen ‘kiitos hei kaupantäti!’

Me rakastetaan sinua niin paljon. Ja sanon sen sulle joka päivä. Ja sinä vastaat ‘minäki lakastan sinua, äiti’. Et tiedäkään miten paljon tuot iloa meidän jokaiseen päivään ❤

synttärit
ruissipsitäyte
kakku
neilikat
syntymäpäivät

Tunnelmallista syyskuuta!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Artikkeli 2-vuotissynttärit julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Habitare 2022 suosikit VOL 2]]> http://6.1501476005 2022-09-12T16:51:15Z 2022-09-11T17:31:00Z Yhteistyössä Habitare 2022 / Suomen Messut Habitaren messuhulinasta tuli nautittua neljänä päivänä ja vieläkin olen fiiliksissä! Viikonloppu meni oikeissa messutöissä ja pääsin vasta nyt istumaan messukuvien ääreen ja kokoamaan Habitare-suosikkieni toista osaa, jotka tulevat tässä… Miiko – Vaaleansinistä, mustaa & konjakinruskeaa Huomioni kiinnittyi jo kaukaa Miikon messupisteen vaaleansinisen taustaseinän sävyyn. Entinen lempivärini sininen on hiiviskellyt […]

Artikkeli Habitare 2022 suosikit VOL 2 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>
Yhteistyössä Habitare 2022 / Suomen Messut

Habitaren messuhulinasta tuli nautittua neljänä päivänä ja vieläkin olen fiiliksissä! Viikonloppu meni oikeissa messutöissä ja pääsin vasta nyt istumaan messukuvien ääreen ja kokoamaan Habitare-suosikkieni toista osaa, jotka tulevat tässä…

Habitare 2022 Miiko

Miiko – Vaaleansinistä, mustaa & konjakinruskeaa

Huomioni kiinnittyi jo kaukaa Miikon messupisteen vaaleansinisen taustaseinän sävyyn. Entinen lempivärini sininen on hiiviskellyt hiljalleen takaisin sydämeen ja messuilla huomasin muutamankin kerran henkaileväni sinisten sävyjen äärellä. Miiko oli valinnut täydellisen sävyn tuotteidensa taustalle – musta ja konjakinruskea sopii täydellisesti yhteen utuisen vaaleansinisen kanssa.

Habitare 2022 Miiko
Habitare 2022 Miiko
Habitare 2022 Miiko

* * *

Habitare 2022 Saikashop

Saikashop – Nuppu, Hasami Porcelain & Alongu

Japanilainen ja suomalainen muotoilu kulkevat kauniisti käsikkäin Saikashopin messupisteellä. Mattapintaiset astiat, kauniit maljakot ja sisustusesineet löystyttivät kukkaroni nyörejä ja ilahduin erityisesti ylähyllyllä olevista torven muotoisista vaaseista. ❤

Habitare 2022 Saikashop
Habitare 2022 Saikashop
Habitare 2022 Saikashop

* * *

Habitare 2022 FanniK

Fanni K messupiste

Fanni K messupisteen luonnolliset sävyt ja materiaalit olivat esillä houkuttelevasti ja tunnelmallinen valaistus korosti kotoisaa pehmeyttä. Vaalea puu, kauniit punokset ja luonnonvalkoiset tekstiilit ovat match made in heaven!

Habitare 2022 FanniK
Habitare 2022 FanniK

* * *

Habitare 2022 Muurame

Muurame – Klassikko joka on aina ajankohtainen

Viimeisenä muttei vähäisimpänä nostan esiin Muuramen messupisteen galleriamaisen tunnelman. Syksyn uutuuksia ovat kalusteiden upea sininen ja musta sävy sekä ihana Hiili-jalusta. Hiili-jalusta kiinnitetään puutapeilla perinteisen Muurame-sokkelin tapaan ja harkitsen että vaihtaisin toimistotilan kalusteisiin sokkelien tilalle ilmavat ja tyylikkäät Hiili-jalat.

Habitare 2022 Muurame
Habitare 2022 Muurame
Habitare 2022 Muurame

Näiden herkkujen lisäksi oli valtavasti muutakin kaunista ja inspiroivaa – mm. Mirror Linen pisteeltä bongasin täydelliset kaapinovet, Tempurilta uudet tyynyt ja Geneleciltä tytölle pienet valkoiset G1-kaiuttimet. En pysty edes kuvailemaan sitä tunnetta miten ihanaa oli kävellä Messukeskuksen käytävillä inspiroitumassa ja nauttia ihmisten iloisesta puheensorinasta. ❤︎ Täydellinen viikko takana ja ensi viikolla pääsettekin viimein näkemään millaisia remonttihommia on toimistoon kesän aikana tehty! 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Habitare 2022 – Parhaat palat VOL 1


Artikkeli Habitare 2022 suosikit VOL 2 julkaistiin ensimmäisen kerran CASA Blogit.

]]>