Sisustus shoppailut

Sisustus shoppailut

Piipahdin mun lempikaupassa. Harvoin käyn etelässä, mutta silloin kun käyn niin Søstrene Greneen on päästävä. Kaveri, joka oli mukana sano, että taas sää meet tonne krääsäkauppaan 🤣 Taas! Kerran vuodessa käyn tai ehkä harvemminkin. Mitäs mun sisustus shoppailut sitten piti sisällään?

Sisustus shoppailut

Sisustus shoppailut

Ihanan väriset korit pienimmäisen lakanoille ja pyyhkeille lastenvaatekaappiin. Nämä saa myös kasaan. Pieniä kierrekynttilöitä oma tekemään kynttilänjalkaan. Viime kerralla laitettiin polttoon mun savityöt, niin ensi kerralla saan ne kotiin.

Sisustus shoppailut

Keramiikkaan ostin erikokoisia siveltimiä lasitukseen, ruskeita ja beigejä kynttilöitä, keittiövälineitä, lahjapaperia ja kesäksi olis tarkoitus saada kukkaketo pihalle näistä siemenistä 🩷 Jospa saisin vihdoin kerätä kukkia maljakkoon omalta pihalta. Pitäisi vaan ensin saada kaivettua pihalle isompi alue, mihin kylvää nämä.

Rakastan Søstrene Grenen sävyjä, just mun makuun. Lämpimiä sävyjä ja useimmat tavarat on laitettu esille värien mukaan. Ihania pääsiäistavaroitakin oli tullut jo kauppaan. Harvoin tuonne pääsen, mutta silloin kun pääsen niin en todellakaan lähde tyhjin käsin. Mukavaa päivää sinne 🩷

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa