Eteisen sisustus – Takit piilossa

Eteisen puunmuotoinen seinänaulakko on matkannut uuteen kotiinsa ja visiot eteisen sisustuksesta ovat myöskin muuttuneet sitten viime postauksen. Halusin näyttää teille tämän tilapäisen sisustuskokeiluni, ennen kuin laitan hihat heilumaan ja porakoneen pörisemään eteisen isomman muutosprojektin muodossa.

Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen
Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen

Ihan ensimmäisenä haluan näyttää teille tämän kauniin valkoisen kukkakimpun, jonka ostin tiistaina kukkakaupasta viherkasvien ohella. Se on edelleen voimissaan ja virkeänä, ja siitä on ollut isosti iloa viime päivinä kun kotosalla ollaan suurin osa ajasta oleiltu nenät tietokoneen ruuduissa etähommia paiskien.

Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen
Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen

Swedesen Libri-hyllyt* ovat seikkailleet remontin jäljiltä kodin jokaisella seinällä etsien paikkaansa ja juuri nyt ne ovat eteisessä. Ensin ajattelin että tämähän toimii paremmin kuin hyvin ja jatkojalostin sisustusta ostamalla parilla eurolla tarrakiinnitteisen seinäkoukun takkeja varten. Alkuinnostuksen laannuttua tulin kuitenkin siihen lopputulemaan että ei tämä tule toimimaan – liikaa liian pienessä tilassa, vaikka nättiä onkin.

Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen
Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen

Tarrakiinnitteiset seinäkoukut eivät yleensä pysy paikallaan kovin pitkään ja olin valmiiksi varautunut siihen että takki mätkähtää keskellä yötä lattialle. Näin ei ihme kyllä ole vieläkään käynyt, vaikka tarrakoukku on viikon verran jo seinällä ollut. Tällä ei kuitenkaan ole nyt merkitystä, sillä kohta puoliin siirrän tikashyllyt pois eteisestä ja niiden tilalle tulee uusi upea seinänaulakko. 🙂 Se onkin sitten jo toinen tarina, minne hyllyt laitan… niiden on luultavasti nyt aika siirtyä kirppiksen kautta uusiin koteihin.

Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen
Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen

Tarrakoukussa on monta hyvää puolta, joista paras on se että takit ovat katseelta piilossa kaikkialta muualta katsottuna paitsi ulko-ovelta. Olohuoneesta, makuuhuoneesta ja suurimmasta osasta keittiötäkään ei takkeja näe, mikä siistii eteisen yleisilmeen.

Perinteisempi seinänaulakko on kuitenkin pitkässä juoksussa parempi vaihtoehto, villakangastakkia ei kannata koukkuripustuksessa säilyttää kovin kauaa jos mielii takin säilyttävän ryhtinsä mahdollisimman pitkään. Lisäksi haluan kengille jonkinlaisen seinähyllyn tai muun alustan, jolla saan ne ylös lattialta – tämä helpottaa siivoamista ja löysin tähän niin mahtavan ratkaisun että sen myötä koko eteisen kalustus meni uusiksi. 🙂

Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen
Eteisen minimalistinen sisustus - Omakotivalkoinen

Tältä meidän eteisessä näyttää juuri nyt ja kunhan posteljooni polkee nettikauppatilaukseni perille niin pääsen laittamaan eteisen uuteen uskoon.

Jos kiinnostuit Swedesen Libri -designhyllystä niin laita viestiä miia(a)omakotivalkoinen.fi. En tiedä raaskinko molemmista luopua, mutta ainakin toinen niistä voisi muuttaa uuteen kotiin kivalla kirppishinnalla. 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Psssst: Nyt kun on aikaa unelmoida niin käykäähän osallistumassa Unelmia puutarhasta -kirjan arvontaan täällä: ➤ https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2020/03/19/unelmia-puutarhasta-kirja-arvonta/