SELAA CASAN SISUSTUSBLOGEJA

Montasyytarakastaa

Monta Syytä Rakastaa on elämänmakuinen sisustus- ja lifestyleblogi. Kirjoittajana toimii sisustusalalla opiskeleva Nina, 4-vuotiaan pienen pojan sinkkuäiti, joka tunteiden pyörremyrskyn keskellä nauttii oman lapsuudenkotinsa sisustamisesta skandinaavisin ottein pastelliväreillä höystettynä. Nina rakastaa valokuvaamista ja pyrkii taltioimaan kuviinsa aitoja hetkiä ja tunteita. Tästä blogista löydät rehellistä sinkkuäidin arkea ja  inspiroivaa arjen kauneutta!

Olipakerranunelma

Olipa Kerran Unelma -blogissa tutustutaan pääkaupunkiseudulla sijaitsevan vanhan hirsitalon elämään. Blogia kirjoittaa Netta, kahden pienen pojan äiti, joka rakastaa sisustamista ja arjen pieniä ylellisyyksiä. Upeat kuvat ovat tämän blogin kantava voima. Netta uskoo hyvän tekemiseen ja arvostaa ystävällisyyttä, hän toivoo näiden itselleen tärkeiden asioiden välittyvän blogistaan myös lukijoille. Tule mukaan unelmoimaan!  

Omakotivalkoinen

Oma Koti Valkoinen -blogin takana on helsinkiläinen Miia, joka asustaa ja sisustaa 80m2 kokoista kerrostalokolmiotaan. Suomen suosituimmaksi valitussa (Cision Finland 02/2017) sisustukseen painottuvassa blogissa rakastetaan valkoista väriä, inspiroidutaan pohjoismaisesta designista ja iloitaan arjen nerokkaista pikkuideoista. Minimalistista ja käytännöllistä arjen estetiikkaa, heräteostoksia, remontointia ja elämää - niistä on tämä blogi tehty! Uutta luettavaa vuoden jokaiselle päivälle!

Placefordreams

Blogissa sisustetaan vastavalmistunutta mustaa puutaloa ja keskitytään inspiroivaan sekä positiiviseen sisältöön. Kolmekymppinen bloggaaja elää parhaillaan vauvakuplassa ja perheeseen kuuluu myös aviomies sekä koiravanhus Zorro.

Rauharentola

Tuusulassa asuntomessualueella sijaitseva Rauharentola on kerroksellinen skandinaavinen koti, jota asustaa freelancer sisällöntuottaja Satu, yhdessä aviomiehensä ja 4 lapsensa kanssa. Menossa mukana on myös marsusiskokset Onneli ja Anneli sekä suloinen labradoodle Muusa, jotka saavat osansa perheen äidin sisustus- ja diy-projekteista. Satu viettää paljon aikaa yhdessä perheensä kanssa, mutta rakastaa hiljaisia hetkiä ihan vaan omassa seurassaan. Vaikka koti onkin keskiössä Sadun elämässä, on välillä mukava päästä vähän tuulettumaan. Sadun kirjoittamalla Rauharentola-blogilla on takanaan  neljävuotinen historia, johon on mahtunut monta mielenkiintoista isoa ja pientä projektia. Satu toteutti mm. 2016 Kevätmessuilla kasvihuoneen stailausprojektin yhdessä 3 muun bloggaajan kanssa. Rauharentola on koti, jota sisustetaan ja remontoidaan isolla sydämellä kaikille perheenjäsenille sopivalla rennolla tyylillä, paljon itse tehden ja toteuttaen. Sadun persoonalliset ideat ja maanläheinen tyyli ovat innostavia ja helposti mukaansa tempaavia. Rauharentolan vakiintunut lukijakunta kasvaa tasaisesti. Tervetuloa kylään!

Suvisvilla

Tervetuloa matkalle Suvisvillaan! Blogia kirjoittaa 32-vuotias Suvi, kahden tytön yrittäjä-äiti Helsingistä. Hän johtaa kahta kansainvälistä myyntiorganisaatiota vieden Zinzinon suoramyyntialan liiketoimintaa maailmalle. Suvin intohimoina on sisustaminen, asuntosijoittaminen ja matkustelu. Perhe reissaa ympäri maailmaa, joten sisustusjuttujen lisäksi luvassa on kattavia matka & lifestylepostauksia.

My Site

Vuorovaikutteinen sisustus- ja lifestylemedia – mielenkiintoisia sisustusideoita ja uutta luettavaa viikon jokaiselle päivälle

2forliving

2 For Living yhdistää kahden esteetikon sisustusfiiistelyt ja valokuvat yhdelle sivulle. Tervetuloa seuraamaan kahta eri elämää niin arjessa kuin juhlassa - pieniä hyviä hetkiä ja suuria suunnitelmia.

Checklistbyblond

Checklist -blogissa sisustetaan helsinkiläisen Heidin vaaleaa rivitalokotia avarasti ja hillitysti erilaisilla materiaaleilla ja kontrasteilla. Kodin jatkeena on pieni tanskalaishenkinen takapiha kesäkeittiöineen, kakkoskotina toimii kesämökki vehreällä tontilla. Perheessä rakastetaan matkustamista, juhlien järjestelyä, remontoimista, illanistujaisia ja leipomista. Blogiin päivittyykin laajasti sisustus -ja remonttijuttuja niin kotoa kuin mökiltä, herkullisia reseptejä ja kattauksia arkeen ja juhlaan, matkakertomuksia sekä terveyspainotteisia aiheita polveilevan tarinalliseen tyyliin.  

Mansikkapaikastavasemmalle

Mansikkapaikassa kirjoittelee Pia - kolmekymppinen sisustamiseen hurahtanut äiti. Täällä ei turhia murehdita vaan nautitaan elämän pienistä iloista!

Viisikko

Viisikossa sisustetaan 122-neliöistä rivitalokotia Espoossa. Kirjoittajana kolmekymppinen Paula, hektisiä ruuhkavuosia elävä sisustus- ja siivousfriikki, joka tasapainoilee lapsiperhearjen ja töiden keskellä pyrkien samalla panostamaan omaan liikuntaan ja hyvinvointiin. Kodissa asustaa lisäksi aviomies sekä kolme lasta, esikoispoika ja kaksostytöt. Viisikko on sekoitus uutta ja vanhaa yhdistettynä maanläheiseksi kokonaisuudeksi, josta lukijat saavat helposti inspiraatiota oman kodin laittamiseen!

Whiteandblack

White & black on sisustukseen painottuva blogi, joka on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2010. Maalla, luonnon keskellä sijaitsevassa omakotitalossa sisustetaan itse rakennettua kotia suurella sydämellä sekä kasvatetaan puutarhaa metsän läheisyyteen. Uutta ja vanhaa yhdistellen syntyy kodin persoonallinen sisustus, unohtamatta itse tehtyjä yksityiskohtia. Sisustukseen on tuotu lämpimiä, luonnonläheisiä sävyjä mustan ja valkoisen lisäksi. Diy-jutut ovat alusta asti olleet blogin punainen lanka.

Whiteandfresh

White & Fresh on lifestyleblogi, jossa sisustetaan pientä helsinkiläiskaksiota. Kodin kokonaisilme on vaalea ja yksinkertainen sisältäen luonnollisia, kodikkaita ja jopa rouheitakin yksityiskohtia. Välillä haaveillaan ja välillä palataan taas maanpinnalle, sillä kotia sisustetaan pienellä budjetilla. Lifestyle-aiheet sisältävät kaikkea arjesta, elämästä ja mielenkiinnonkohteista ja löydätkin blogista juttuja muun muassa hyvinvoinnista, ihonhoidosta ja tapahtumista. Kiteytettynä siis teeskentelemätöntä ja aitoa juttua kodista ja muista elämän osa-alueista!

Pinossa

Pinossa-blogia kirjoittaa markkinoinnin parissa työskentelevä esteetikko, joka nauttii hyvästä muotoilusta, ruuasta sekä viinistä ja jolle jokainen automatka on mahdollisuus yhden hengen musikaaliin. Blogissa inspiroidutaan 50-luvun huonekaluista, kirpputorilöydöistä sekä nautitaan arjesta keittiössä fiilistellen.

Kotoin

Kotoin on kodikkaan kodin blogi, jossa asustaa minun lisäkseni aviomieheni, lapsemme Lumi ja ”vauva” sekä kissamme Nemo. Kotiäitinä kierrän lapset kainalossa kirpputoreja. Kotia sisustetaan pääasiassa kirpputorilöydöin, mikä tekee sisustamisesta entistäkin mielenkiintoisempaa. Kodista ei tule valmista varmasti koskaan. Kirjoitan myös paljon minun ja lasten arjesta, johon kuuluvat niin surut kuin ilotkin, mutta myös lastenvaatehullun ihastukset. Pysy mukana, jos sinua kiinnostavat sisustus, lapsiperheen arki tai muoti.